Jump to content

Dej.Game-CS.Ro

Counter Strike 1.6 Classic Mode Game-CS Official Server
Open the Server Forum

MIX.Game-CS.Ro

Counter Strike 1.6 Mix Game-CS Official Server
Open the Server Forum
Community
  • Game-CS.Ro
  • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018
Sign in to follow this  
Asen//su1c1de

Medal of Honor:ALLIED Assault

Recommended Posts

 

În joc, jucătorul preia rolul Lt. Mike Powell, din Rangers Army Army, care lucrează pentru Office of Strategic Services.

Misiunile cu un singur jucător includ atacarea bazelor germane din Alger și Norvegia, atacarea plajei Omaha în Ziua D și salvarea tovarășilor din spatele liniilor inamice în Franța ocupată.

Nivelurile jocului sunt deseori comparate cu filmul lui Steven Spielberg din 1998, Saving Private Ryan; multe dintre niveluri sunt citate directe ale peisajului (sau chiar secvențe complete ca în misiunea Omaha Beach) din film. Omaha Beach a fost re-creată în Medal of Honor: Frontline pentru console.

Multiplayer Odată selectat un server și tip de joc, jocul începe în modul spectator, iar jucătorul poate alege între alăturarea aliaților sau axa, apoi selectează setul de arme. Jocul folosind un sistem de puncte, adăugând puncte pentru numărul de ucideri și runde, deducând puncte pentru sinucideri și adăugând puncte de deces pentru a fi ucis.

Multiplayer conține patru moduri diferite. Deathmatch în care fiecare jucător trebuie să ucidă pe toți ceilalți și să obțină cel mai mare scor, Team Deathmatch în care o echipă trebuie să ucidă alte echipe și să obțină cel mai mare scor, Round Based, care este similar în joc cu Deathmatch, dar contează runde în loc de scor. și modul „Obiectiv” în care un jucător trebuie să câștige cele mai multe runde prin finalizarea misiunilor.Lt. Mike Powell, protagonistul, este un Ranger calificat al armatei americane și mai târziu agent al Biroului Servicii Strategice.

Powell și o echipă de Rangers se află în Arzew, Algeria, luptând pe frontul nord-african.

Echipa se luptă în oraș, dar o ambuscadă ucide toată echipa, cu excepția lui Powell. Powell continuă într-o bază a axei nord-africane, unde salvează S.A.S. agentul major Jack Grillo și își recuperează echipamentul.

Majorul și locotenentul Powell s-au despărțit, Grillo asigurând transportul, în timp ce Powell face sabotaj într-o piscină cu motor.

Se leagă apoi de Grillo, care a ridicat un jeep cu o mitralieră montată. Cei doi conduc apoi către un aerodrom german, unde distrug cu succes bombardierele Stuka care au fost pământești.

În timp ce Grillo distrage forțele germane, Powell se strecoară într-un buncăr, întrerupe contactul radio Axis și se îndreaptă spre un far de coastă pentru a semnala flota aliată pentru a începe invazia Africii de Nord.

El scapă cu Grillo apoi în jeep.

În urma succesului Aliaților în Africa, Powell și Grillo sunt trimiși în Norvegia ocupată de Germania pentru a se infiltra în orașul Trondheim, unde o barcă U Kriegsmarine este echipată cu un prototip detector de radar Naxos. Grillo intră mai întâi în bază, dar este ucis în acțiune de gardienii germani în timp ce deschide poarta frontală pentru Powell.

Powell își luptă drumul în bază, apoi se deghizează ca ofițer german și se infiltrează pe docul de încărcare.

Mai întâi merge la laboratorul unde distruge prototipul Naxos. În continuare, Powell obține acces la un submarin destinat a fi echipat cu prototipul și îl aruncă în aer, apoi scapă în conductele de aer. Apoi își luptă drumul în afara bazei, de unde este extras de o echipă aliată. Datorită eforturilor Powell, amenințarea germană a U-Boat este neutralizată, dând drumul către invazia aliată a Europei.

Powell, ca parte a Batalionului 2 Ranger, este trimis în sectorul Charlie din plaja Omaha, sub capitanul Ramsay, unde el și colegii săi Rangers iau cu asalt pe buncari, în ciuda faptului că au luat victime grele și au asigurat plaja. El este apoi trimis în mediul rural dincolo de plaje pentru a asista diverse unități americane care sunt hărțuite de Nebelwerfers.

Ulterior, Powell este desemnat să meargă în spatele liniilor inamice și să dobândească informații cu privire la mișcările trupelor germane.

După salvarea unui pilot britanic Joe Baylor, Powell se întâlnește cu membrul Rezistenței franceze Manon Batiste (protagonistul Medaliei de Onoare: Underground).

Ea îl trimite să conducă diverse acte de sabotaj împotriva efortului de război german. Apoi incurca o casa conac fiind folosita ca post de comanda unde pastreaza documente inamice importante, inclusiv planurile pentru noul tanc King Tiger.

Powell scapă apoi din conac cu ajutorul lui Manon. Următoarea misiune a Powell implică deturnarea unui tanc King Tiger și utilizarea lui pentru a asigura un pod vital la orașul Brest.

După ce a navigat prin ruinele infestate cu lunetistul, se întâlnește cu echipajul tancului american ales pentru misiune.

Powell și echipajul tancului îl prind pe Regele Tigrului și îl folosesc pentru a-și lupta prin drum.

După ce a ajuns la Brest, Powell oferă acoperire pentru King Tiger pentru a proteja podul, până când întărirea va veni pentru a-l asigura.

Misiunea finală a lui Powell îl trimite la Fort Schmerzen, o instalație germană de producere a gazului cu muștar, care a fost atacat anterior de locotenentul James Patterson, dar de atunci a fost restabilit în funcție, presupus ca tabără POW, dar este posibil să fie folosit pentru a produce gaz cu muștar.

Powell este parașutat în pădure, unde distruge niște arme Flak de 3,7 cm de diferite tipuri care hărțuiesc avioanele Aliate.

Apoi se infiltrează într-un depozit de arme și distruge un depozit de puști de asalt StG 44 și apoi distruge un avanpost de comunicații germane, tăind comunicările Fort Schmerzen.

Apoi, Powell deturnă un tren de marfă și, împreună cu o echipă de Rangers din SUA, îl folosește pentru a ajunge la Schmerzen. La sosirea la Schmerzen, Powell și colegii săi Rangers asalt fortul și eliberează toate puterile.

Powell se îndreaptă apoi spre nivelurile inferioare ale Schmerzen, unde descoperă că instalațiile de producere a gazului de muștar din fort sunt încă funcționale.

El plantează explozibili pe instalațiile de gaze și scapă chiar înainte de distrugerea Fort Schmerzen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us