Jump to content

Dej.Game-CS.Ro

Counter Strike 1.6 Classic Mode Game-CS Official Server
Open the Server Forum

RPG.Game-CS.Ro

GTA San Andreas Multiplayer Game-CS Official Server
Open the Server Forum

MIX.Game-CS.Ro

Counter Strike 1.6 Mix Game-CS Official Server
Open the Server Forum
Community
  • Game-CS.Ro
  • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018
Sign in to follow this  
Asen//su1c1de

Kenshi

Recommended Posts

Un joc RPG bazat pe o echipă de roaming care se concentrează pe caracteristicile gameplay-ului cu nisip deschis, mai degrabă decât pe o poveste liniară. Fii un comerciant, un hoț, un rebel, un război, un aventurier, un fermier, un sclav sau doar mâncare pentru canibali.

Cercetarea echipamentelor noi și crearea de unelte noi.

Achiziționează-ți și îmbunătățește-ți propriile clădiri pentru a le folosi ca refugii fortificate sigure atunci când lucrurile merg prost, sau folosește-le pentru a începe o afacere. Ajutați sau opuneți-vă diferitelor facțiuni din lume, în timp ce faceți eforturi pentru puterea și bogăția necesare pentru a supraviețui pur și simplu în deșertul dur.

Antrenează-ți bărbații de la victime pedepse la războinici stăpâni. Îmbrăcați-vă colegii răniți în siguranță și duceți-i pe toți acasă în viață.

Caracteristici Joc de formă liberă într-o lume de joc fără probleme în cea mai mare lume RPG cu un singur jucător de la Daggerfall, care se întinde pe 870 de kilometri pătrați.

Jocul nu va căuta niciodată să te limiteze sau să limiteze stilul tău personal de joc. Personalizați cât mai multe personaje doriți și construiți o echipă întreagă pentru a lupta pentru voi.

Personajele vor crește și vor deveni mai puternice cu experiența, nu doar în statisticile lor, dar și aspectul lor. Asumarea originală a genului hibrid RTS-RPG.

Niciun personaj „erou” cu statistici artificial mai puternice decât toți ceilalți - Fiecare personaj și NPC pe care îl întâlnești este potențial egal și are un nume, o viață. Nu ești alesul.

Nu ești grozav și puternic.

Nu aveți mai multe puncte de acces decât toți ceilalți.

Nu ești centrul universului și nu ești special.

Dacă nu lucrezi pentru asta. Construiți o bază în care să puteți cerceta noi tehnologii, să vă îmbunătățiți apărarea și să creați unelte noi.

Achiziționează-ți și îmbunătățește-ți propriile clădiri pentru a le folosi ca refugii fortificate sigure atunci când lucrurile merg prost, sau folosește-le pentru a începe o afacere.

Variația și posibilitățile jocului. Fii bun, fii rău, fii om de afaceri, fi hoț, trăiește într-un oraș, trăiește în deșert, călătorește singur, călătorește în hoarde, construiește o fortăreață, ridică un oraș.

Dedicați-vă să eliberați sclavi sau poate să terminați singur un sclav.

Lumea dinamică, în continuă schimbare. Sprijină sau împiedică pe oricine dorești sau păstrează-ți pe tine, lumea nu se va opri din mișcare. Acesta nu este doar un „joc”, trăiești și supraviețuiești într-o lume simulată.

Fiți capturat de canibali și mâncat în viață, sau vândut de sclavi și forțat să lucreze în mine. 

Acestea nu sunt evenimente scrise, ci doar o parte obișnuită a acestei lumi haotice care îți strică viața din întâmplare.

Se poate întâmpla orice, și totuși poate fi depășit dacă ai puterea. Absolut fără scalare la nivel.

Lumea nu se nivelează alături de tine, iar magazinele nu își schimbă stocurile doar în articole care se potrivesc nivelului tău.La începutul jocului aproape toată lumea va fi mai puternică decât tine, iar supraviețuirea va fi întotdeauna o luptă. Jocul nu te va ține de mână și nu te va ajuta când ai coborât.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us