Jump to content

Dej.Game-CS.Ro

Counter Strike 1.6 Classic Mode Game-CS Official Server
Open the Server Forum

RPG.Game-CS.Ro

GTA San Andreas Multiplayer Game-CS Official Server
Open the Server Forum

GO.Game-CS.Ro

Counter Strike Global Offens Game-CS Official Server
Open the Server Forum
Community
  • Game-CS.Ro
  • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018
Sign in to follow this  
Asen

My Summer Car

Recommended Posts

MY SUMMER CAR este mașina finală care deține, construiește, fixează, reglează, întreține ȘI un simulator de supraviețuire a vieții permadeath. Începeți jocul cu sute de piese libere și asamblați atât mașina, cât și motorul. Nu numai că trebuie să îți întreții mașina, ci și pe tine. Cârnați, bere și somn vor face bine. Dacă totul merge bine, aveți o mașină de lucru pe care o puteți folosi pentru diverse activități de vară finlandeză din 1990. Practic, face prostii sub influența alcoolului. După ce ați adunat bani în plus din diverse joburi aleatorii, puteți începe să reglați și să actualizați mașina cu piese comandate prin poștă de melc. Puteți transforma mașina într-o mașină disco discretă cu bass-boom neobișnuită .... sau într-o mașină de raliuri pentru a participa la concursuri de raliuri ... sau pur și simplu reparați-o în stare perfectă din fabrică. Desigur, mașina trebuie să treacă inspecția sau s-ar putea să ai probleme cu poliția. Nu numai că aveți acces la o mașină, ci și alte câteva mașini și vehicule pe care le puteți utiliza. (Mai ales util pentru a obține alimente și pentru tractarea mașinii de proiect de la un șanț, din nou). Avertisment, acest joc nu este pentru inima leșinată. Febra severă a mașinii este necesară pentru a juca acest lucru în mod corespunzător, datorită abordării meticuloase a construcției de mașini. Ansamblu auto complet cu peste o sută de piese Conducere detaliată și simulare a motorului Diferite alte vehicule, mașini și bărci pentru a folosi și conduce Zeci de kilometri în valoare de murdărie și drumuri asfaltate cu trafic AI Locuri de muncă aleatorii pentru acoperirea cheltuielilor cu alimente, băuturi și combustibil Rally eveniment la care să participe Moartea permanentă Saune de baie 90 de vară finlandeză! Suport pentru regulatoarele de volan și schimbător Mult mai mult!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us