Jump to content

Dej.Game-CS.Ro

Counter Strike 1.6 Classic Mode Game-CS Official Server
Open the Server Forum

RPG.Game-CS.Ro

GTA San Andreas Multiplayer Game-CS Official Server
Open the Server Forum

MIX.Game-CS.Ro

Counter Strike 1.6 MIX Mode Game-CS Official WAR Server
Open the Server Forum

GO.Game-CS.Ro

Counter Strike Global Offens Game-CS Official Server
Open the Server Forum

Game-CS TeamSpeak 3

Team Speak 3 Game-CS Official Server
Open the Server Forum
Community
  • Game-CS.Ro
  • Game Controls Servers Perform 1 year on 15.05.2019!
Sign in to follow this  
MoTaNeL

Istoric si Caractere

Recommended Posts

met2.png

Metin2 - Istoric și caractere

          Metin2 este un MMORPG gratuit dezvoltat de către Ymir Entertainment, publicat în România de către Gameforge 4D GmbH. Webzen a achiziționat Ymir Entertainment în 26 Ianuarie 2011 și a devenit deținătorul jocurilor Metin2 și Metin. Jocul în sine se constituie din lupta pentru supremație a celor 3 regate inamice care, deși odată formau un singur regat prosper, în urma apariției spontane a pietrelor metin s-au divizat și se războiesc între ele. Odată înscris, jucătorul, își va alege regatul și de asemenea caracterul cu care va juca.Inițial caracterul selectat se va afla într-o locație denumită colovial de către jucători “map1” a regatului ales, apoi jucătorul va avea de înfruntat diverși monștri a căror putere crește gradual pentru a putea acumula puncte de experiență necesare înaintării în nivel, obiecte/echipament și yang (una dintre monezile de schimb a jocului).

Descrierea personajelor :

Războinic : 

Războinicii, datorită abilităților puternice, au un rol important în lupta corp la corp. Aspirațiile lor vin mai ales din puterea fizică(războinicul corporal) și din spiritul lor calm și echilibrat(războinicul mental). În funcție de abilitățile alese, răzbunarea lor poate fi distrugătoare folosindu-se de armele manevrate cu ambele mâini sau prin îndemânarea utilizării unei săbii și a scutului, ce pot pune piedici oricărui adversar.

1LXGXbW.png

Ninja : 

Ninja sunt asasini profesioniști, ei pot ataca prin ambuscadă. Dedicați abilităților lor, Ninja sunt maeștrii în luptele cu pumnalul (ninja lame) cât și cu arcul (ninja arc).

86c15aadec88e7bc442d2276cb1160bd.png

Șaman :

Șamanii sunt înțelepți și folosesc Farmecele și Magia. Într-o luptă sau în apărarea unui camarad, puterile lor mistice sunt foarte eficace. Dedicați abilităților lor, Șamanii sunt maeștrii în intensificarea damage-ului din timpul atacului și în tămăduirea rapidă (șaman leac) sau în susținerea vrăjilor (șaman dragon).

jhjhjh.png

Sura :

Sura sunt Luptătorii care au obținut puteri magice când au decis să crească în brațele lor Sâmburii malefici ai Răului. Din această cauză sunt maeștrii în lupte prin mânuirea sabiei (sura arme magice) cauzând de asemenea chiar și damage de la distanță folosindu-se de magie (sura magie neagră). Dedicați abilităților lor, Sura își pot dezvolta farmecele folosite în atac și pot spori puterea magică.

ss.png

Lycan : 

Lycanii sunt vechii războinici infectați cu un virus ce-i transformă în lupi feroce, aceștia își trag puterea din instinctul lor de bestie (lycan instinct) care le mărește enorm puterea. Luptători veritabili lycanii au fost descoperiți recent după ce au hotărât că este absolut necesar a interveni în conflictul dintre oameni și pietrele metin pentru a echilibra balanța puterii între cele două forțe. Lycanul se folosește de Gheare ca armă deci nu poate echipa nimic din echipamentele celorlalte rase din joc , el folosește 2 puncte centrale : Inteligența pentru a-i mării atacul pe lovitură la cele 2 Buff-uri : Sufletul Indigo și Roșu și Dexteritate pentru a-i mări atacul magic , respectiv skill-urile. În rest această rasă , are toate atribuțiile celorlalte rase și poate echipa Armura Azrael deocamdată. Lycanul este un caracter adăugat recent, spre deosebire de celelalte caractere are un singur set de competențe.

l-206x300.png

  • Ador 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

ohBIWro.gif

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifDezvoltator.gifAnalizator.giflEADER-gfx.gif

Follow us

×