Jump to content
Community
  • Game-CS.Ro
  • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018

magicMihai

👨‍💼 Loiali
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About magicMihai

  • Birthday 02/02/2003

Recent Profile Visitors

30 profile views
  1. Informatie: Daca un membru vrea in factiune ii trebuie neaparat aplicatie + un test de minim 7 intrebari. [Model Leader] Nickname : magicMihai. Level-ul (minim 7) : 7 Varsta:16 La ce factiune vrei sa fii lider?Spune numele factiunii complet : Federal Bureau of Investigations Dece vrei sa fii lider ?(minim 15 cuvinte) : Vreau sa fiu lider deoarece vreau sa am grija de factiune pe server,de membrii. Te descurci cu forum-ul?: Da Descrierea ta in general: Sunt un baiat de 16 ani din Bucuresti,sunt in clasa a 10-a la liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu,sunt un baiat respectuos,decent.Imi place sa ma joc diferite jocuri si sa 'adminez' multe servere pe platforma respectiva,si sa ies in timpul meu liber cu prietenii si sa stau cu familia. Ce ii trebuie unui membru sa se alature in factiune? (Informatie) : o aplicatie decenta pe panel.
  2. Level : 7 Nume si prenume: Petru Mihai Nume in joc: magicMihai. Varsta: 16 Poza stats(www.imgur.com): https://imgur.com/l5mki93 De ce crezi ca meriti sa fi admin: Deoarece am multa experienta cu aceasta functie Ne poti aduce jucatori?Daca da cati ? : Nu pot sa zic o suma fixa,dar pot. Cat timp petreci pe samp: 3-4 ore pe zi Cateva atu-uri:Nu Alte precizari: CEA MAI FAINA COMUNITATE

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us