Jump to content
Community
 • Game-CS.Ro
 • Game Controls Servers Perform 1 year on 15.05.2019!

KrIpTToNN

👨‍💼 Loiali
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

KrIpTToNN last won the day on September 11

KrIpTToNN had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About KrIpTToNN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. KrIpTToNN

  Cerere Helper KrIpTToNN

  Nume real: Ma numesc Radu Dan Marian. Nume de joc: Numele meu din joc este : KrIpTToNN. Varsta Reală (Minim 13 ani): Am frumoasa varsta de 19 ani. Descriete pe tine ca persoana (Minim 5 randuri) :Numele meu este Radu Dan Marian si am varsta de 19 ani si locuiesc in Constanta. Ca persoana, sunt o fire foarte ambitioasa.Imi place sa spun adevarul tuturor, verde-n fata, indiferent de consecinte. Nu imi place minciuna, urasc barfitul pe la spate si prietenii falsi. Incerc tot timpul sa fac tot posibilul sa le fac pe plac oamenilor din jurul meu, spunand glume si incercand sa ma integrez in discutie. Nu imi place sa las pe cineva pe din afara si incerc sa-l ajut sa se integreze si sa se faca, cunoscut. Sunt un baiat de treaba, amuzant, invat bine, am note bune, un comportament decent. Sunt o fire prietenoasa, sociabila, imi place sa-mi fac prieteni noi, sunt amuzant, insa, cand e vorba de seriozitate, voi respecta ordinele impuse de catre lider si cei superiori mie. Imi place sa descopar lucruri noi, amuzante sau interesante care ma ajuta sa-mi stimulez gandirea si sa-mi imbgatesc vocabularul.Timpul liber mi-l petrec alaturi de prietenii cu care ies seara afara, ascult muzica si ma uit la diferite filme.Cam atat pot spune desper mine De ce ai ales sa aplic la helper (Minim 2 randuri) : Am ales sa aplic pentru functa de helper deoarece am experienta si imi place sa ajut jucatorii noi, sa ii invat comenzi si sa ii ajut sa descopere serverul. Alte precizări:Sper sa fiu acceptat.

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us

×