Jump to content
Community
 • Game-CS.Ro
 • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018

Ender

👨‍💼 Loiali
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ender last won the day on January 24

Ender had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Ender

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ender

  CERERE HELPER

  Nume real: Celebi Ender Nume de joc: Ender Varsta Reală (Minim 13 ani):Am 16 ani. Descriete pe tine ca persoana (Minim 5 randuri) :Ma numesc Ender si am varsta de 16 ani. Locuiesc in Mangalia, jud. Constanta si sunt in clasa a X-a. Cand vine vorba despre mine, nu prea imi place sa ma descriu, dar pentru o sansa ca asta merita efortul. Sunt o fire rabdatoare, sociabila,calma si mereu cu ''tema'' facuta. Hobby-urile mele sunt masinile, fotbalul, ciclismul, jocurile pe calculator, iesitul pe afara, calatoritul... Imi plac foarte mult jocurile pe calculator in special SA-MP deoarece ai posibilitatea sa iti faci prieteni si sa socializezi. Fiecare lucru din viata mea are un loc special si este ordonat in asa fel incat sa nu fie o harababura in viata mea. In special imi plac oamenii calculati, cu bun simt si toate tiglele pe casa. Nu pot spune ca nu imi place si caterinca, ca oricarui om dar doar atunci cand este loc de ea. Sunt un baiat onest, nu dau cu piciorul unei sanse uriase, îmi place sa ma bucur de viata, îmi place sa am prieteni, îmi place sa fiu eu însumi. Sunt sociabil, descurcaret, punctual. Sunt o fire calma, blânda, prudenta. Îmi stapânesc nervii, ceea ce dau dovada de o persoana la locul ei, de o persoana matura. Cam atat despre mine, eu zic ca am cuprins tot ce trebuia sa zic. De ce ai ales sa aplic la helper (Minim 2 randuri) :Am ales sa aplic pentru helper deoarece imi place sa ajut playerii noi si serverul are nevoie de cativa helperi. Alte precizări:Nu.

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us