Jump to content
Community
 • Game-CS.Ro
 • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018

RonNy.JrOFFICIAL

👨‍💼 Loiali
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

RonNy.JrOFFICIAL last won the day on August 26 2019

RonNy.JrOFFICIAL had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About RonNy.JrOFFICIAL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. RonNy.JrOFFICIAL

  Lista update-uri

  NEW UPDATE: - A fost implementat sistem de rainbow car ( /rainbowcar) - A fost implementat sistem de ruleta (/roulette) - A fost implementat sistem de Lotto (/lotto 1-30) -A fost remediat bugul de la race arena -A fost modificat job-ul Pizza Boy, acum primesti peste 200,000$ pe tura + Multe altele pe care nu le mai tin minte :)
 2. RonNy.JrOFFICIAL

  Paramedic & Fireman Departament

  Paramedic & Fireman este un departament si se ocupa cu oferirea de /heal jucatoriilor in schimbul unei sume modeste de bani. Membrii isi pot acorda /heal intre ei, insa pe 1$.
 3. RonNy.JrOFFICIAL

  Los Santos Taxi

  Los Santos Taxi este o tactiune pasnica si se ocupa cu transportarea jucatoriilor de pe server dintr-o locatie intr-alta Membrii Los Santos Taxi pot transporta si alt membrii din Taxi, doar ca /fare va fii 1$
 4. RonNy.JrOFFICIAL

  Hitman Agency

  Hitman Agency este o grupare de asasini care sunt platiti pentru a comite crime fara a fii observati. Jucatorii pot folosi comanda /contract id suma pentru a pune un contract pe un jucator. Membrii Hitman Agency efectueaza contracte indiferent de situatie, cu conditia sa fie /undercover, acestia pot efectua contracte si pe membrii din departamente.
 5. RonNy.JrOFFICIAL

  News Reporters

  News Reporters ( N R ) este o factiune pasnica si se ocupa cu tinerea la curent a jucatoriilor cu informatiile de pe server, oferirea de live-uri jucatoriilor s.a.m. NR ofera /live doar jucatoriilor de level 10+ NR are o sesiune de anunturi gratuite intre fiecare ora si aceasta dureaza 10 minute, adica daca este ora 12:50, membrii factiunii vor oferii o sesiune de anunturi gratuite pana la ora 13:00.
 6. RonNy.JrOFFICIAL

  Tow Truck Company

  Tow Truck Company ( T T C ) este o factiune pasnica si se ocupa cu reparearea si realimentarea masiniilor jucatoriilor. TTC iti poate tracta masina daca nu o ai parcata regulamentar.
 7. RonNy.JrOFFICIAL

  School Instructors

  School Instructors ( S.I ) este o factine pasnica care ofera licente de arme, zbor si navigat jucatoriilor cu minim level 3 in schimbul unei sume modeste de bani. Membrii School Instructors nu au voie sa foloseasca /startlesson in scopuri personale. Puteti folosii masinile de la factiune pentru a face job-uri sau pentru alte activitati.
 8. RonNy.JrOFFICIAL

  The Ballas

  The Ballas este o grupare de mafioti ce se ocupa cu ocuparea teritoriilor de pe server a altor grupari de mafioti. The Ballas se ocupa cu vinderea armelor, drogurilor si materialelor. Membrii care fac parte dintr-o mafie, au voie sa foloseasca comanda /tie pe civili.
 9. RonNy.JrOFFICIAL

  Los Santos Vagos

  Los Santos Vagos este o grupare de mafioti ce se ocupa cu ocuparea teritoriilor de pe server a altor grupari de mafioti. Los Santos Vagos se ocupa cu vinderea armelor, drogurilor si materialelor. Membrii care fac parte dintr-o mafie, au voie sa foloseasca comanda /tie pe civili.
 10. RonNy.JrOFFICIAL

  Varrios Los Aztecas

  Varrios Los Aztecas este o grupare de mafioti ce se ocupa cu ocuparea teritoriilor de pe server a altor grupari de mafioti. Varrios Los Aztecas se ocupa cu vinderea armelor, drogurilor si materialelor. Membrii care fac parte dintr-o mafie, au voie sa foloseasca comanda /tie pe civili.
 11. RonNy.JrOFFICIAL

  Groove Street Families

  Groove Street Families este o grupare de mafioti ce se ocupa cu ocuparea teritoriilor de pe server a altor grupari de mafioti. Groove Street Families se ocupa cu vinderea armelor, drogurilor si materialelor. Membrii care fac parte dintr-o mafie, au voie sa foloseasca comanda /tie pe civili.
 12. RonNy.JrOFFICIAL

  National Guard

  National Guard (NG) este armata de pe server, membrii care fac parte nu au voie sa ofere amenzi, sa faca perchezitii, sau la traffic. NG se ocupa doar de wanted, acestia intra in actiune de la wanted 4+
 13. RonNy.JrOFFICIAL

  Federal Bureau of Investigation

  Federal Bureau of Investigation (FBI) este un departament de politie ce se ocupa cu prinderea si arestarea infractoriilor, acestia nu au voie la traffic. Poti face robbery indiferent de rank, armele si drogurile nu se confisca celor care fac parte din mafie FBI NU ARE VOIE la traffic. FBI intra in actiune doar de la wanted 3+
 14. RonNy.JrOFFICIAL

  Los Santos Police Departament

  Los Santos Police Departament este un departament de politie ce se ocupa cu prinderea si arestarea infractoriilor, legea din traffic s.a.m.. Doar membrii de rank 2+ au voie la traffic Membrii de rank 2+ au voie dupa robbery la orice ora, membrii de rank 1 au voie dupa robbery doar dupa ora 21:00
 15. RonNy.JrOFFICIAL

  Lista update-uri

  Aici se vor posta toate update-urile efectuate pe server

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us