Jump to content
Community
 • Game-CS.Ro
 • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018

AntiMateire

👨‍💼 Loiali
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Profile Song

AntiMateire last won the day on November 9 2019

AntiMateire had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About AntiMateire

Recent Profile Visitors

166 profile views
 1. Updates by AdiOwn & AntiMaterie: 1. A fost adaugata comanda [/leavefaction]. 2. A fost adaugata comanda [/joinfaction]. 3. A fost adaugata comanda [/gotoxyz]. 4. A fost schimbat interiorul la HQ-ul de la Grove Street. 5. A fost adaugata comanda [/order]. 6. A fost rezolvata problema cu iconitele si textul de la HQ-uri. 7. A fost scos sistemul de helperi. 8. A fost scos sistemul de find. 9. A fost scos sistemul de lideri. 10. A fost modificata comanda [/ah]. 11. Au fost scoase comenzile [/auninvite], [/invite], [/accept] si multe altele inutile.
 2. AntiMateire

  Update 4.0b

  ~Adaugate/Scimbate~ -A fost adaugata Comanda [/movebiz]. -Au fost schimbat orasul principal in Fort Carson -Acum cele 2 orase care o sa fie active sunt MontGomery si Fort Carson -Acum factiunile se afla in cele 2 orase expetand Mafiile, acelea au ramas in LS si LV -Unele joburi mutate in orasul principal. -Taxi LV acum este Uber Company -TAXI LS este acum Taxi Cob Company -LSPD acum esti Police Departament - LVPD a fost scos - Spawn-ul a fost modificat - /roll este acum langa spawn - Adaugata factiunea Mayor - Paramedic Departament si School Instructors au fost mutate in Fort Carson -A fost adaugat un nou mapping la Roll. ~Admins Update~ -Comanda /fids a fost modifcata -Modificat TD-ul pentru Admini 5 + Sfarsit Credits: AntiMaterie - Scripter , KroNox[] - Owner(Ideei) , LordEmi20 - Co-Owner (Un mic Ajutor).. Info: serverul se va redeschide la ora 13:30.
 3. AntiMateire

  Update 3.7

  Adaugate: -> Players -Modificata comanda [/admins], -Modificata comanda [/helpers], -Modificata comanda [/leaders], -Adaugat system de billboard; -Adaugat system rainbow. -A fost mutat Spin-ul. -A fost mutat Spawn-ul. ->Admins A fost adaugat Poll System. Acum cand un admin 4+ seteaza lider cuiva v-a arata pe chat-ul global un anunt. A fost mutat [/aaa2] respectiv [/aaa3]. A fost adaugat un HQ de admini. A fost adaugata comanda [/fids]. ->Server -Modificat TextDraw-ul. -Adaugat system de Prostituate. -Au fost adaugate pickup-uri la benzinarii. Pentru raportare de bug-uri puteti posta in sectiunea Bug Reports.
 4. Salut, eu sunt noul scripter si am decis sa imi adaug gamemde-ul lucrat de mine. Daca intampinati buguri pe server puteti sa imi da-ti PM sau sa postati la sectiunea BUG REPORTS!
 5. AntiMateire

  Factiuni Mixte

  Cerinte: -Minim level 7 si 10 ore jucate. -Sa nu ai sanctiunii grave primite de la admini si sa ai un comportament decent, -Factiune mixta se considera Hitman-ul!
 6. AntiMateire

  Mafii

  Cerinte: -Minim level 7 si 10 ore jucate. -Sa nu ai sanctiunii grave primite de la admini si sa ai un comportament decent,
 7. AntiMateire

  Factiunii Pasnice!

  Cerinte: -Minim level 5 si 5 ore jucate! -Sa nu ai sanctiuni grave de la admini si sa ai un comportament decent!
 8. AntiMateire

  Departamente.

  Cerinte: Minim level 7 si 10 ore jucate! Sa nu ai sanctiuni grave de la admini si sa ai un comportament decent! TIP:Pe acest server Paramedic Departament nu se pune ca un Departament!

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us