Jump to content
Community
 • Game-CS.Ro
 • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018

Avalon

👨‍💼 Loiali
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

0 Neutral

About Avalon

 • Birthday 09/12/2003
 1. Avalon

  [Prezentare] Avalon

  Prenume :Andrei Varsta :15 Nickname folosit in jocuri :Avalon Nota acordata comunitatii (de la 1 la 10):7 De unde ai aflat de Comunitatea noastra? : De pe serverul de samp Ocupatie :Scoala Cursuri de Limba Romana (sunt German) Propunere pentru comunitate :Nu am Nicio propunere de-abia sunt nou pe Aici cu Timpul o sa-mi, dau si eu cu Parerea la o Propunere. Ce altceva ne mai poti spune despre tine :Ma Numesc Andrei sunt din Judetul Iasi, Imi place tot ce este frumos, nu Imi place prostia sunt un timp mai Retras de felul meu, sunt nu mai pe parerea mea nu ma bag, In prostia altora Imi place, sa socializez cu Prietenei pe afara, sunt un timp mai cum se cade Studiez limba Romana m-am nascut In Germania si Intelegeti voi si am varsta frumoasa de 15 ani *Poza (optional): -

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us