Jump to content
Community
 • Game-CS.Ro
 • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018

SeeN

👨‍💼 Loiali
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

SeeN last won the day on February 8 2019

SeeN had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

2 Followers

About SeeN

Recent Profile Visitors

465 profile views
 1. SeeN

  [Model-Regulament]

  In aceasta zona a forumului orice membru isi poate expune lucrarile in PS, AE , AI, etc...dar acesta trebuie sa respecte regulamentul. REGULAMENT: 1.Titlul unui portofoliu trebuie sa arate astfel: "Portfoliu [Numele tau]"! 2.Cea mai importanta regula este sa puneti creatiile voastre in portofoliu. 3.Daca un designer nu este convins ca tu ai facut acea lucrare, atunci esti obligat sa ii prezinti o dovada [PSD] cum ca tu ai facut-o! 4.Toate lucrarile postate in portofoliu nu trebuie sa contina reclame de niciun fel (cu exceptia comunitatii GAME-CS)! 5.Daca vezi un membru care a postat o lucrare ce nu-i apartine trebuie sa contactezi un DESIGNER cu dovada! 6.Aveti voie sa postati in portfoliu o data la 12h pentru evitarea 2x postului (Va este recomandat sa postati mai multe lucrari intr-un singur post)! 7. NU este permisa postarea de creatii cu tenta pornografica (+18) in caz contrat topicul va fii inchis imediat de catre un DESGINER. 8.Fiecare lucrare trebuie sa contine watermark-ul www.game-cs.ro/ GAME-CS/ game-cs.ro ! 9.Designerii sunt obligati sa aiba un portofoliu iar acesta trebuie sa fie afisat cu PINNED. 10.Acest regulament poate suferii oricand modificari si trebuie urmarit din cand in cand! 11.In caz ca nu respecti regulamentul,portofoliul tau va fi sters! NOTA: - ACEST TOPIC POATE FII MODIFICAT DOAR DE LIDERUL GFX ( @Fake #juNNNNkie^ )SI DE FONDATORUL COMUNITATII( @MoTaNeL )
 2. SeeN

  Resurse | Stock-uri Avatare

  Urmatoarele site-uri sunt pline cu diferite imaginii pentru avatare/semnaturi. 1.http://sickman13.tumblr.com/ - Avatare, diverse./Avatars, various. 2.http://chill-lab.tumblr.com/ - Avatare, diverse./Avatars, various. 3.http://sick--side.tumblr.com/ - Avatare, diverse./Avatars, various. 4.http://cel-care-uraste.tumblr.com/ - Avatare, diverse./Avatars, various. 5.http://heruvim-rose.tumblr.com/ - Avatare, diverse./Avatars, various. 6.http://virgilgod.tumblr.com/ - Avatare, diverse./Avatars, various. 7.http://sidekick-staff.tumblr.com/ - Avatare, diverse./Avatars, various. 8.http://hazardgfx.tumblr.com/ - Avatare, diverse./Avatars, various.
 3. SeeN

  [Prezentare]Doxyn

  Bine ai venit pe comunitatea Game-Cs!
 4. SeeN

  Prezentare

 5. SeeN

  [PREZENTARE] Gelu

  Sper sa te distrezi pe aceasta comunitate
 6. SeeN

  [Prezentare] Florin Salam

  Sper sa te distrezi pe aceasta comunitate
 7. SeeN

  [Prezentare] SeeN

  Prenume :Madalin Varsta : aproape 14 Nickname folosit in jocuri : SeeN Nota acordata comunitatii (de la 1 la 10): 9 momentan De unde ai aflat de Comunitatea noastra? : De pe serverul de cs 1.6 Ocupatie :Elev Propunere pentru comunitate :Nimic deocamdata Ce altceva ne mai poti spune despre tine :Veti afla pe parcus *momentan* pot spune ca sunt un baiat de treaba. *Poza (optional): -

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us