Jump to content
Community
 • Game-CS.Ro
 • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018

Gropitsa

👨‍💼 Loiali
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Profile Song

Gropitsa last won the day on May 11 2019

Gropitsa had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About Gropitsa

 • Rank
  Ex Analizator Game-CS.Ro
 • Birthday 01/06/2003

Recent Profile Visitors

534 profile views
 1. Gropitsa

  Gropitsa - Cerere avatar.

  MULTUMESC
 2. Gropitsa

  Gropitsa - Cerere avatar.

  1. Tipul lucrarii: Avatar. 2. Dimensiuni: Cele permise de regulament. 3. Stock/tema: Stock, ceva sa ma reprezinte. 4. Text principal: Gropitsa 5. Alte detalii: Multumesc anticipat. 6. Ultima cerere: Sa am de unde alege Dau o bere
 3. Gropitsa

  Prezentare Gropitsa

  Daca tot ai vrut CNP-ul ... https://imgur.com/OUPGFJx
 4. Gropitsa

  Prezentare Gropitsa

  Prenume : Flavius. Varsta : 16 ani. Nickname folosit in jocuri : Gropitsa, aceasta este si porecla mea. Nota acordata comunitatii (de la 1 la 10): 10, clar. De unde ai aflat de Comunitatea noastra? : Am aflat printr-un anunt de pe un grup de Facebook. Ocupatie : Bucatarie, iar in timpul liber putin SA-MP. Propunere pentru comunitate :Deocamdata totul e in regula. Ce altceva ne mai poti spune despre tine : Ce pot sa va mai zic, sunt din Arad, am 1,71 inaltime, sunt in clasa a 10-a C la un liceu cu profil de alimentatie publica, mai pe scurt bucatar. *Poza (optional):Sigur. https://imgur.com/a/2Lvgy3r Daca mai aveti intrebari legate de mine, le puteti lasa in comentari <3.
 5. Gropitsa

  Cerere GRAD

  Sigur ca da, accept.
 6. Gropitsa

  Cerere GRAD

  Nickname: Gropitsa Prenume: Flavius. Vârsta Reală: 16. Data Nasterii: 06.01.2003. Număr de Posturi: 4. Vechime în comunitatea Game-CS : In jur la 60 de zile. Experienţă moderare: Nivel mediu. Cunoştinţe (Photoshop, HTML, PHP, Scripting): Photoshop, nivel mediu. O scurtă descriere despre dvs.:Ce pot sa zic, sunt un baiat simplu, modest, cu ce-i 7 ani de acasa, cu bun simt si respectuos. Motivul pentru care doriţi grad:Sunt admin pe server-ul de SA:MP al comunitati si cred ca comunitatea are nevoie de mine. Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoriile pe care urmează să le moderaţi: Cu activitate si seriozitate. Alte precizări (opţional): Multumesc anticipat.
 7. Va salut cu stima si respect!

   

   

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us