Jump to content
Community
 • Game-CS.Ro
 • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018

Lucas

👨‍💼 Loiali
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lucas

Recent Profile Visitors

159 profile views
 1. Lucas

  Cerere grad by voluM

  Nickname:voluM Prenume:Lucas Vârsta Reală:14 Data Nasterii: 15.01.2005 Număr de Posturi:nu inteleg ce posturi=)) Vechime în comunitatea Game-CS :Deocamdata 2 ore .. Experienţă moderare;Am ceva experienta pt ca am mai avut admin sau vip .. Cunoştinţe (Photoshop, HTML, PHP, Scripting);Bune O scurtă descriere despre dvs.:Sunt un baiat obisnuit caruia ii place jocurile video si sunt o fiara rea=) Motivul pentru care doriţi grad:Vreau sa ajut aceasta comunitate si sa nu mai lasam hackeri sa-si faca de cap si asputea aduce si persoane!!! Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoriile pe care urmează să le moderaţi:Pai cu ce e mai bun sau cu ce imi cereti ! Alte precizări (opţional): Ma mai puteti gasii pe discord sa mai vb chestii importante etc..voluM#3538

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us