qTazy

Leader Faction SAMP
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

qTazy last won the day on December 2

qTazy had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About qTazy

 • Birthday 07/18/2001

Recent Profile Visitors

25 profile views
 1. In acest topic vor fi postate anunturile importante ce sunt legate de agentie, exemplu: sedinte, antrenamente, activitati, reguli noi, etc. Doar liderul poate posta in acest topic.
 2. qTazy

  Regulament Hitman Agency

  Ce este si cu ce ocupa Hitman Agency? - Hitman Agency este cea mai mare Agenție de asasini. Ea se ocupă cu rezolvarea contractelor într-un mod cât mai silențios și cât mai rapid. Reguli generale - membrii factiunii trebuie să respecte regulamentul general al serverului. incălcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe lângă sanctiunile prevazute de regulamentul serverului. - limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, în functie de situație. - trebuie să respectati liderul & subliderul si să faceti ce vi se spune, în caz contrar riscati sanctiuni. - deathmatch-ul (DM) aiurea este sancționat cu FW sau uninvite, în functie de gravitate si de abateri. - DM-ul în masă (cu sniper) va fi sancționat de admini cu 100FP si ban câteva zile. - Liderul trebuie să ia decizia cea mai corectă in funcție de situație. Comenzile factiunii
 3. Hitman Agency Recruteaza membrii ! Game-CS.RO

 4. qTazy

  Cerere Helper - qTazy

  Nume real: Sorin - Iulian Nume din joc: qTazy Varsta Reală(Minim 14 ani) : Am varsta de 17 ani. Primele 5 cifre din CNP:50107 Cât de multa experiență ai ca și helper?: Consider ca am o experienta necesara deoarece joc de 5 ani samp si stiu lucrurile elementare ale unui server de samp, am mai fost helper si pe alte comunitati. Daca ar fi un procent cred ca ar fi 95%. Ai citit regulamentul?: Desigur. Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat.
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password