Jump to content
Community
 • Game-CS.Ro
 • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018

Asen//su1c1de

✨ Administrator
 • Content Count

  235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Profile Song

Asen//su1c1de last won the day on January 12

Asen//su1c1de had the most liked content!

Community Reputation

52 Excellent

1 Follower

About Asen//su1c1de

 • Rank
  Administrator Game-CS.Ro
 • Birthday 05/01/2001

Recent Profile Visitors

709 profile views
 1. Asen//su1c1de

  Deep Rock Galatic

  Deep Rock Galactic este un FPS coop de 1-4 jucători, care oferă pitici în spațiu badass, medii distructibile 100%, peșteri generate procedural și hoarde interminabile de monștri extratereștri. 1-4 CO-OP PLAYER Lucrează împreună ca o echipă pentru săpături, explorare și luptă-ți drumul printr-un sistem masiv de peșteri plin cu hoarde de inamici mortali și resurse valoroase. Va trebui să vă bazați pe coechipierii dvs. dacă doriți să supraviețuiți celor mai ostile sisteme rupestre din galaxie! 4 CLASE UNICE Alegeți clasa potrivită pentru job. Treceți prin dușmani ca Gunner, cercetați în față și luminați peșterile ca Scout, mestecați prin stâncă solidă ca Driller, sau susțineți echipa cu structuri defensive și turele în calitate de Inginer. MEDIUL DESTRUCTIBIL COMPLET Distruge totul în jurul tău pentru a-ți atinge scopul. Nu există o cale stabilită, astfel încât să vă puteți finaliza misiunea pe calea voastră. Permiteți direct la obiectivul dvs. sau construiți o rețea complexă de căi pentru a vă explora împrejurimile - alegerea este a voastră. Dar continuați cu precauție, nu doriți să vă potriviți într-un roi extraterestru nepregătit!
 2. Asen//su1c1de

  Barotrauma

  Barotrauma este un simulator de submarină horror de supraviețuire în co-op 2D, inspirat de jocuri precum FTL: Faster Than Light, Rimworld, Dwarf Fortress și Space Station 13. Este un joc Sci-Fi care combină fizica ragdoll și monștrii extratereștri cu munca în echipă și frica existențială. . EMBRACE ABYSS-urile În viitorul nu prea îndepărtat, umanitatea a fugit pe luna lui Jupiter. Cu suprafața glaciară iradiată, viața poate fi găsită doar în oceanul de dedesubt. Călătoriți printr-o lume subacvatică pedepsitoare și descoperiți ce se află în adâncul Europei. Fii atent: pericolul în Barotrauma nu se anunță de la sine. AJUTĂ-ȚI CREȘTEREA SUCCESATĂ, SAU ASIGURĂ-TE NICI UNUI NU Există tot atâtea moduri de a te bucura de Barotrauma, precum există modalități de a muri în ea. Lucrați împreună cu echipajul dvs. pentru a vă atinge obiectivele sau pregătiți-vă pentru trădare atunci când aveți un trădător la bord. Joacă-te cu prietenii, străinii sau cu cei mai răi dușmani ai tăi.
 3. Asen//su1c1de

  Unrailed!

  Unrailed! este un joc haotic de construire a căilor ferate multiplayer online și cu co-op, unde lucrezi împreună cu prietenii ca echipă pentru a construi o cale de tren în lumi interminabile generate procedural. Maestrul întâlnește cu locuitorii săi, îmbunătăți-ți trenul și împiedică-l să deraceze!
 4. Asen//su1c1de

  Zooma VR

  Un puzzle clasic Match-Three. Trebuie să eliminați toate bilele înainte ca acestea să ajungă la sfârșitul căii. Planifică-ți acțiunile, face combos și colectează bonusuri pentru a termina nivelurile la timp. [n-am gasit trailer]
 5. Asen//su1c1de

  Company of Heroes 2

  Alimentat de Essence Engine 3.0, seria Companiei Eroilor 2 oferă câteva mecanici unice care răsplătesc jucători cu atenție. Din sistemul TrueSight ™ care emulează linia de vedere a unităților până la sistemul de acoperire care încurajează amplasarea inteligentă a unităților - să nu mai vorbim de abordarea armelor combinate și jocul contoarelor dure și moi care te vor face să te gândești de două ori înainte de a încerca să distrugi un rezervor cu o echipă simplă de puști - fiecare joc prezintă jucătorilor un flux neîntrerupt de alegeri tactice semnificative care pot transforma valul războiului.
 6. Asen//su1c1de

  TOTAL WAR: WARHAMMER

  Lumea Veche răsună spre clamorul bătăliei fără încetare. Singura constantă este RĂZBOIUL! Un joc de strategie fantezistă de proporții legendare, Total War: WARHAMMER combină o campanie dependentă de turnuri, de construire a imperiului epic, cu lupte explozive, colosale, în timp real. Toate situate în lumea vie și incredibilă a Warhammer Fantasy Battles. Comandați cinci rase complet diferite: Bretania, Imperiul, piticii, contele Vampirilor și Greenskins, fiecare cu propriile personaje unice, unități de câmp de luptă și stil de joc. Condu-ți forțele la război cu puternici Lordi Legendari din lumea Warhammer Fantasy Battles World, înarmându-i cu arme fabuloase, armuri și magie de luptă mortală; câștigat cu greu în lanțurile individuale de căutare. Pentru prima dată într-un joc Total War, valorificați furtunile de putere magică pentru a vă ajuta în luptă și a vă duce la cer cu creaturi zburătoare, de la dragoni fericiți și wyvern la grifoane gigantice.
 7. Asen//su1c1de

  Warhammer:Vermintide 2

  Warhammer: Vermintide 2 este continuarea jocului Vermintide, care a fost foarte apreciat de critici. Acum a venit momentul să revedeți acest joc first-person co-op violent, plin de masacre pe bandă, cu lupte corp la corp viscerale și inovatoare care se desfășoară într-un scenariu apocaliptic de sfârșit de lume, în universul mistuit de războaie al bătăliilor fantastice Warhammer. Cei 5 eroi ai noștri au revenit pentru a se confrunta cu o amenințare și mai mare, forțele combinate ale unei malefice și distructive Armate a haosului, căreia i se alătură hoarda invadatoare de Skaveni. Pregătește-te să faci față unor provocări mai mari ca niciodată, în timp ce tu și echipa ta încercați cu disperare să supraviețuiți masacrelor fără sfârșit. Alege dintre 15 cariere diferite, înaintează în ierarhia talentelor, personalizează-ți arsenalul pentru a se potrivi cu stilul tău unic de joc, croiește-ți drum prin luptă prin nenumărate niveluri uimitoare și autodepășește-te în permanență în cadrul noului nostru Sistem de fapte eroice. De tine și de aliații tăi depinde înfrângerea sau victoria totală. Dacă ești învins, întregul Imperiu va cădea.
 8. Asen//su1c1de

  GTFO

  GTFO este un shooter în acțiune de 4 jucători / horror în prima persoană pentru jucătorii cu hardcore care caută o adevărată provocare. Jucătorii ajung să joace ca o echipă de prizonieri, obligați să exploreze și să extragă artefacte valoroase dintr-un vast complex subteran care a fost depășit de creaturi terifiante. Adună arme, instrumente și resurse pentru a te ajuta să supraviețuiești - și lucrează pentru a descoperi răspunsurile despre trecutul tău și despre cum poți scăpa.
 9. Asen//su1c1de

  Hunt:Showdown

  Jocul competitiv, bazat pe meciuri, al lui Hunt, combină elementele PvP și PvE pentru a crea o experiență unică tensionată în care viața, personajul tău și echipamentul tău sunt întotdeauna pe linie. La începutul fiecărui meci de Bounty Hunt, până la 12 jucători și-au propus să își urmărească țelurile monstruoase. În funcție de modul și opțiunile echipei pe care le-ați ales, cele 12 vor include o combinație de jucători solo și echipe de două sau trei. După ce au găsit și au învins unul dintre aceștia, vor primi o recompensă - și vor deveni instantaneu o țintă pentru toți ceilalți vânători rămași pe hartă. Dacă nu vă uitați cu spatele, veți găsi un cuțit în el, iar ultima voastră amintire va fi a altcuiva plecând cu premiul dvs. Cu cât este mai mare riscul, cu atât este mai mare recompensa - dar o singură greșeală te-ar putea costa totul. Modul de joc rapid al lui Hunt oferă o partidă mai scurtă, în timpul căreia până la zece jucători individuali se întrec în echipamentul de epurare și găsesc și închid patru rifturi în timp ce concurează pentru un grad de micșorare a recompensei. Primul vânător până la ruptul final își absoarbe energia, dar trebuie să supraviețuiască numărării finale în jos pentru a finaliza misiunea - în timp ce ceilalți vânători încearcă să le scoată și să ia premiul pentru ei înșiși. Când cronometrul se termină, câștigătorul își păstrează vânătorul, în timp ce restul piere.
 10. Asen//su1c1de

  Arizona Sunshine

  Realitatea virtuală întâlnește apocalipsa zombie! Arizona Sunshine este un shooter pentru prima persoană construit exclusiv pentru VR, care te cufundă într-un sud-vest al Americii post-apocaliptice, copleșit de zombi. Când auzi un flash de o voce umană la radio, speranțele tale se ridică - există supraviețuitori afară în căldura blazitoare a statului Grand Canyon post-apocaliptic! Înarmat cu mai mult decât armele controlate de mișcare și muniția și consumabilele rare pe care le găsești pe parcurs, trebuie să navighezi pe hoardele de zombi care vin în creierul tău în căutarea disperată a contactului uman. Dezvoltat de la sol pentru HTC Vive și Oculus, Arizona Sunshine vă pune în mijlocul unei apocalipse zombie. Manevrați armele cu mișcări din viața reală, explorați în mod liber o lume post-apocaliptică și puneți-vă la încercare abilitățile de supraviețuire în VR - punerea în repaus a strigoiilor este mai palpitantă ca niciodată.
 11. Asen//su1c1de

  [Prezentare] Dr Snake

  bine ai venit
 12. Asen//su1c1de

  anunt MoTaNeL BirthDay

  La mulți ani bunul meu prieten online "MoTăNeL". Îți doresc fericire,femei,bani Acun lăsând gluma. Îți doresc sănătate și multă bucurie alături de familia ta.
 13. Asen//su1c1de

  FINAL FANTASY XIV Online

  Participați la o FANTASIE FINALĂ epică și în continuă schimbare în timp ce aventurați și explorați cu prieteni din întreaga lume. Ediția inițială este perfectă pentru noii veniți, deoarece include premiatul FINANTALUL XIV FINAL: O experiență Realm Reborn și vă permite să începeți aventura dvs. ca Războinicul Luminii până la nivelul 50. Alăturați-vă celorlalți din întreaga lume și începeți astăzi propria aventură FINALĂ FANTASIE!
 14. Asen//su1c1de

  Closers

  Closers este un joc de rol episodic anime RPG izbucnit de bătălii spectaculoase și înfipt într-o poveste epică. Alege-ți mai apropiat, adună-ți prietenii sau scufundă-te în solo și folosește-ți puterile uimitoare pentru a proteja Pământul, în lupta disperată a omenirii împotriva monștrilor oribilați dintr-o altă dimensiune!
 15. Asen//su1c1de

  Realms of Darkness

  Forțele haosului vin, Întunericul acoperă țesătura universului, înrobind toată viața, întorcându-se la partea sa. Eroii din diferite lumi, cu abilități și viziuni diferite asupra lumii, trebuie să se unească pe câmpul de luptă pentru o luptă decisivă cu forțele Zeilor Întunecați! Realms of Darkness este un amestec între jocul MOBA și RTS în setarea grimdark unde un jucător controlează un erou și, în cooperare cu echipa sa, trebuie să învingă aceiași jucători într-o altă echipă. În acest joc va trebui să îți aplici toate abilitățile de planificare strategică, distribuind corect resursele de construcție și de apărare ale bazei, precum și participând la atacuri asupra bazei inamice. Tin sa preciezez ca acest joc o sa fie lansat in 17 decembrie 2019. Adica peste 2 zile. N-am gasit un trailer pentru acesta.

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us