Jump to content
Community
 • Game-CS.Ro
 • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018

Asen

📈 Analizator
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Profile Song

Asen last won the day on October 22

Asen had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

1 Follower

About Asen

 • Birthday 05/01/2001

Recent Profile Visitors

540 profile views
 1. * Titlu: Breaking Bad * Regizor: Vinece Giligan * Actori principali: Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn * Gen: Drama/Actiune * Durata: 45 minute * Data lansare (in Romania): 20 ianuarie 2008 (Nu am găsit data de lansare in Romania.) * Trailer official:
 2. Asen

  Age of Empires 2 (2013)

  Nume: Age of Empires 2 2013 Data lansarii:10 apirlie 2013 Dezvoltator: Skybox Labs, Hidden Path Entertainment, Ensemble Studios, Forgotten Empires Editor: Xbox Game Studios Platforme: Steam Gen: Strategie Descriere: În Age of Empires II: HD Edition, fanii jocului inițial și jucătorii noi se vor îndrăgosti de experiența clasică din Age of Empires II. Explorați toate campaniile originale cu un singur jucător din expansiunea Age of Kings și The Conquerors, alegeți din 18 civilizații care se întind pe o mie de ani de istorie și porniți online pentru a provoca alți jucători Steam în căutarea dominației mondiale de-a lungul veacurilor. Dezvoltat inițial de Ensemble Studios și reimaginat în înaltă definiție de Hidden Path Entertainment, Skybox Labs și Forgotten Empires, Microsoft Studios este mândru să aducă Age of Empires II: HD Edition pe Steam! Download: https://store.steampowered.com/app/221380/Age_of_Empires_II_2013/
 3. Asen

  Asta da sotie

  Soţul gelos isi sună sotia: Sotul: Draga mea, unde esti? Sotia:Acasă, dragul meu Sotul:Eşti sigură? Sotia: Da! Sotul:Porneşte blenderul! Sotia merge la bucătărie si aprinde blenderul. In ziua următoare bărbatul decidă să meargă acasă la pranz fără să anunte. Cand vede că sotia lui nu este acasă merge in camera fiului si il intreabă. -Fiule stii ceva de mama ta, unde este? -Nu ştiu tată, a plecat acum o oră si a luat si blenderul.
 4. Asen

  Minecraft Parkour Map

  Nume: Simple Tower Map Versiune mapă: 1.14.4 Link de download: http://www.9minecraft.net/simple-tower-map/
 5. Asen

  The Terrible Old Man

  Trei bărbați de virtute desfăcute se bucură de o băutură într-o tavernă locală, când au ascultat povestea unui bătrân bogat și plin de viață, care locuiește în oraș. În curând complotează să-i ia comorile ... Aceasta este o adaptare interactivă foarte scurtă (și gratuită) a The Terrible Old Man, o nuvelă de H.P. Lovecraft. Jocul a fost lansat inițial în 2015 - a fost făcut în 30 de zile pentru competiția de jam MAGS Game.
 6. Asen

  Yu-Gi-Oh Duel Links

  Luați-vă duelistii din întreaga lume cu "Yu-Gi-Oh! Duel Links"! - Formația studiată de stele include: Yugi, Kaiba, Joey, Mai și multe altele! - Voci din anime sporesc experiența Dueling! - Controale intuitive pentru începători! Adâncimea de a satisface „Yu-Gi-Oh!” veterani! - Monștri semnătură cu animații 3D uimitoare! - Construiește-ți puntea finală și țintește-te spre vârf! Pășește într-o lume care traversează dimensiunile și leagă toți duelistii. În Duel World, orice locație se transformă într-un Duel Field unde se desfășoară Duels încălzit! * Textul japonez poate fi selectat doar dacă ați început jocul în Japonia. Voci japoneze nu sunt disponibile. [CARACTERISTICI] -Duels "Yu-Gi-Oh!" TCG (Trading Card Game) poate fi redat digital cu ajutorul unor comenzi intuitive, recent proiectate și optimizate pentru computerul personal! De asemenea, monștrii semnatari precum „Magicianul întunecat” și „Dragonul alb cu ochi albaștri” își fac apariția cu imagini dinamice! -Campania Unic (Lumea Duelului) Duel ca personaje preferate din "Yu-Gi-Oh!" lume și completă misiunile de etapă pentru a obține diverse recompense! Carduri noi pot fi obținute de la magazin! -Duelists Provocați Yugi, Kaiba, Joey, Mai și alți duelisti legendari! Completați misiuni specifice de deblocat și aceste personaje! Câștigă Abilități și Recompense prin nivelarea personajelor tale preferate! -PvP online Cu "Yu-Gi-Oh! Duel Links", angajați-vă în Duels încălzite oricând și oriunde împotriva jucătorilor din întreaga lume! Urcați în clasament și revendicați titlul de Regele Jocurilor! -Decks Construiește-ți propriul pachet cu cărți pe care le aduni în joc și preia adversarii! Rămâneți la curent cu viitoarele completări de carduri! [DESPRE „Yu-Gi-Oh!”] "Yu-Gi-Oh!" este un manga popular creat de Kazuki Takahashi, care a fost serializat în „WEEKLY SHONEN JUMP” din SHUEISHA Inc. din Konami Digital Entertainment Co., Ltd. oferă un joc de cărți de tranzacționare (TCG) și jocuri video, bazat pe "Yu" -Gi-Oh!“ seriale anime create din manga originală, care se bucură în întreaga lume.
 7. Asen

  Stars End

  Stars End este un joc multiplayer de supraviețuire a științelor științifice, stabilit în viitor cu sute de ani, într-un sistem de stele colonizat de oameni care scapă de lumea lor moară de origine. Începeți cu consumabile de bază și găsiți o cale în spațiu - fără niciun ecran de încărcare! Jucătorii vor avea ocazia să călătorească sistemul pentru a căuta resurse, finalizarea misiunilor și descoperirea misterelor - în timp ce construiește fortărețe în spațiu și planetă, înfruntând continuu pericolul altor jucători. Folosind planete procedurale, lumea jocurilor este vastă - dar nu este atât de mare încât nu vei putea să te joci cu prietenii tăi.
 8. Asen

  Hide and Shriek

  Halloween-ul și studenții de magie de la Little Springs High și Innsmouth Academy sunt pe cale să onoreze o tradiție străveche: să furișezi la școală după miezul nopții, să se transforme invizibili și să se sperie de iadul viu unul dintre celălalt! Hide and Shriek ™ este un joc de jocuri multiplayer, unul împotriva unuia, jucat în zece minute de meci. Obiectivul tău este simplu: fii un mic răvășit și sperie-ți adversarul până la moarte înainte de expirarea timpului! Dacă nu există un câștigător clar când cronometrul se oprește, jucătorul cu cele mai multe puncte câștigă jocul. Punctele pot fi dobândite prin sperierea adversarului, atrăgându-le în capcane sau executând un ritual antic. Există doar o singură captură: amândoi sunteți invizibili! Va trebui să folosiți capcane vicleane și vrăji puternice pentru a vă dezvălui adversarul. Odată ce i-ați observat, trageți-vă peste ele și le dați o sperie bună! Amintiți-vă doar că vă caută și pe voi, și dacă nu sunteți atenți, puteți fi cel care vă sări pe scaun! Joacă-te cu prietenii sau străinii în zece minute unul față de unul meciuri multiplayer! Amândoi sunteți invizibili! Vei avea nevoie de tot vicleanul tău pentru a-ți vedea oponentul: cauți deschiderea ușilor, obiecte care zboară în aer sau capcane care sunt aruncate! Peste treizeci vrăji diferite de descoperit, fiecare cu propriul său efect impietrit: orbiți-vă adversarul, uși de capcană, dezlănțuiți un demon asupra lor și multe altele! Strigă-te la adversarul tău pentru a le speria! Folosiți măști înfricoșătoare ale unor personaje celebre precum Donald Trump și Hillary Clinton sau folosiți cranii și capete de zombie care pot fi modificate cu accesorii precum globuri oculare gooey, pălării sângeroase și multe altele! Dominați clasamentele sau speriați să încercați!
 9. Asen

  World of Warship

  Peste 200 de nave navale istorice vă sunt de comandă în World of Warships, experiența finală gratuită de acțiune MMO. Luptați pentru supremația navală într-o varietate de nave - trageți armele mari ale unui vas de luptă, furișați-vă cu un distrugător, încarcați cu un crucier sau întunecați cerul cu escadrile de transport. Strategie, apoi grevă! World of Warships vă permite să experimentați o luptă navală epică ca niciodată. Asamblați și personalizați o flotă de nave deosebit de detaliate și aduceți-le într-o varietate de scenarii de luptă realistă în locurile frumoase redate din lumea reală. Sari într-o luptă aleatorie pentru o luptă rapidă cu PvP, faceți echipă cu prietenii pentru o luptă cu scenarii PvE provocatoare sau puneți-vă abilitățile în încercare în lupte clasate! Dacă sunteți în căutarea unui adevărat război, continuați acțiunea Clan! Dezvoltați-vă Clanul, câștigați extra, urcați în vârful Ligii Clanului și fiți cei mai buni de pe server! Îmbunătățește-ți flota cu o opțiune de personalizare a căpitanului: modificări îmbunătățite ale echipamentului, camuflaj, steaguri și multe altele. Recrutează un comandant și folosește-i abilitățile inerente pe nava preferată pentru a îmbunătăți performanța echipajului și supraviețuirea navei. World of Warships oferă o incredibilă provocare free-to-play strategie de acțiune. Crezi că te poți descurca? Descărcați și jucați azi! ( De asemenea, jocul este si pe telefon.)
 10. Asen

  Path of Exile

  Sunteți un exil, care luptați să supraviețuiți pe continentul întunecat al lui Wraeclast, în timp ce luptați pentru a câștiga putere care vă va permite să vă răzbunați împotriva celor care v-au nedreptățit. Creat de jucătorii hardcore, Path of Exile este un RPG de acțiune online setat într-o lume fantastică întunecată. Cu accent pe lupta cu acțiune viscerală, articole puternice și personalizare profundă a personajelor, Path of Exile este complet gratuit și nu va fi niciodată plătit.
 11. Asen

  Battle vs Chess

  Nume: Battle vs Chess Data lansarii: 16 auggust 2012 Dezvoltator: Targem Games Editor: Topware Interactive ACE Platforme: Steam Gen: Casual, Strategy Descriere: Comandanți, adunați-vă armatele! BATTLE vs. CHESS solicită un plumă interactivă cu pene, încadrând principiul de succes al jocului de sah în lumea multimedia actuală. Figurine animate de fantezie se adună în lumi magice și vă așteaptă comanda! Ca comandant, executați manevre iscusite pe tabla de joc și catapultați-vă direct în luptă cu atacuri devastatoare, șah și șahman. Șah - campionul de neegalat al jocurilor de strategie atrage jucători de toate vârstele de nenumărate secole. BATTLE vs. CHESS se bazează pe conceptul simplu, dar ingenios, de a crea o fuziune între software-ul de șah profesionist și optimism, mecanică de joc orientată spre luptă, completată cu piese de joc bogat animate. La începutul unui meci, lucrurile par destul de fundamentale: o placă de joc 3D își pune doi adversari unul împotriva celuilalt într-un joc de șah aparent obișnuit. Tabla de joc în sine este setată într-unul din șase medii disponibile, fiecare având propriile sale caracteristici unice și de prezentare. Piesele de joc recunoscute în mod tradițional li s-a oferit o facelift în timp ce golemurile de piatră cu hulking, iar cimerele bestiale iau locul pieselor tipice rook și respectiv cavaler. Download:https://store.steampowered.com/app/211050/Battle_vs_Chess/
 12. Asen

  Ploaie vietii

  Doi francezi, aflati in Anglia, nu avuseră ocazia să vadă soarele deloc in două saptamani.Ca să se dumirească l au intrebat pe receptionerul de la hotel. -Pe aici plouă des? -Cam de două ori pe an, domnule -Si cat tine? -Cam sase luni
 13. Asen

  My Summer Car

  MY SUMMER CAR este mașina finală care deține, construiește, fixează, reglează, întreține ȘI un simulator de supraviețuire a vieții permadeath. Începeți jocul cu sute de piese libere și asamblați atât mașina, cât și motorul. Nu numai că trebuie să îți întreții mașina, ci și pe tine. Cârnați, bere și somn vor face bine. Dacă totul merge bine, aveți o mașină de lucru pe care o puteți folosi pentru diverse activități de vară finlandeză din 1990. Practic, face prostii sub influența alcoolului. După ce ați adunat bani în plus din diverse joburi aleatorii, puteți începe să reglați și să actualizați mașina cu piese comandate prin poștă de melc. Puteți transforma mașina într-o mașină disco discretă cu bass-boom neobișnuită .... sau într-o mașină de raliuri pentru a participa la concursuri de raliuri ... sau pur și simplu reparați-o în stare perfectă din fabrică. Desigur, mașina trebuie să treacă inspecția sau s-ar putea să ai probleme cu poliția. Nu numai că aveți acces la o mașină, ci și alte câteva mașini și vehicule pe care le puteți utiliza. (Mai ales util pentru a obține alimente și pentru tractarea mașinii de proiect de la un șanț, din nou). Avertisment, acest joc nu este pentru inima leșinată. Febra severă a mașinii este necesară pentru a juca acest lucru în mod corespunzător, datorită abordării meticuloase a construcției de mașini. Ansamblu auto complet cu peste o sută de piese Conducere detaliată și simulare a motorului Diferite alte vehicule, mașini și bărci pentru a folosi și conduce Zeci de kilometri în valoare de murdărie și drumuri asfaltate cu trafic AI Locuri de muncă aleatorii pentru acoperirea cheltuielilor cu alimente, băuturi și combustibil Rally eveniment la care să participe Moartea permanentă Saune de baie 90 de vară finlandeză! Suport pentru regulatoarele de volan și schimbător Mult mai mult!
 14. Asen

  Warframe

  Nume: Warframe Data lansarii:25 Mar, 2013 Dezvoltator: Digital Extremes Editor:Digital Extremes Platforme: steam Gen:actiune Descriere: ALEGI-ȚI războinicul cu mai mult de 30 de Warframes, fiecare complet personalizabil cu propriile abilități unice, puteți crea Warframe perfect pentru dvs. ASAMBLĂ-ȚI ARSENALUL Catane. Arbalete. Flamethrowers. Extindeți-vă Arsenalul cu peste 300 de arme diverse, apoi modificați-le pe fiecare pentru a se potrivi stilului dvs. de joc. EXPERIENȚĂ COMBAT ÎNCĂLCAT ÎNTREAPTE Feliați și tăiați prin hoarde de dușmani, sau mergeți în armele care ard, sau vă strecurați drumul - alegerea este a voastră. Download:https://store.steampowered.com/app/230410/Warframe/
 15. Asen

  Prezentare Refe

  bine ai venit .

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us