Jump to content

Dej.Game-CS.Ro

Counter Strike 1.6 Classic Mode Game-CS Official Server
Open the Server Forum

RPG.Game-CS.Ro

GTA San Andreas Multiplayer Game-CS Official Server
Open the Server Forum

MIX.Game-CS.Ro

Counter Strike 1.6 Mix Game-CS Official Server
Open the Server Forum
Community
  • Game-CS.Ro
  • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/04/2019 in all areas

  1. 2 points
    Updates by AdiOwn & AntiMaterie: 1. A fost adaugata comanda [/leavefaction]. 2. A fost adaugata comanda [/joinfaction]. 3. A fost adaugata comanda [/gotoxyz]. 4. A fost schimbat interiorul la HQ-ul de la Grove Street. 5. A fost adaugata comanda [/order]. 6. A fost rezolvata problema cu iconitele si textul de la HQ-uri. 7. A fost scos sistemul de helperi. 8. A fost scos sistemul de find. 9. A fost scos sistemul de lideri. 10. A fost modificata comanda [/ah]. 11. Au fost scoase comenzile [/auninvite], [/invite], [/accept] si multe altele inutile.
  2. 1 point
    Nume: Frenzy Retribution Data lansarii:8 nov 2019 Dezvoltator: FrenzyZoneGameworkshop Editor:FunTech Platforme: Steam Gen:Actiune,Indie,Rpg Download: https://store.steampowered.com/app/1108560/FrenzyRetribution/ Descriere: Un joc de ac╚Ťiune 3 person format din echipa FrenzyZone, ├«n care juc─âtorul va juca o fat─â orc ├«ntr-un ora╚Ö de ╚Ötiin╚Ť─â. Stilul de lovire puternic─â adus de punitivitate ridicat─â va obliga juc─âtorul s─â ├«n╚Ťeleag─â sistemul complet de mi╚Öcare al jocului, f─âc├ónd profunzimea jocului mai proeminent─â ╚Öi va aduce mai multe posibilit─â╚Ťi de redare repetat─â ╚Öi stimularea adus─â de aceast─â dificultate. Va oferi juc─âtorilor un sentiment mai mare de realizare ╚Öi provocare. Ca un joc extrem de dificil, ├«ncuraj─âm juc─âtorii s─â fie activi ├«n lupte ne├«ntrerupte. Diferitele elemente ale jocului, cum ar fi activitatea ╚Öi execu╚Ťia armelor, contraatacul, nebunia, etc., toate se ├«mpletesc, astfel ├«nc├ót ├«ntregul joc s─â fie men╚Ťinut. ├Än b─ât─âlia stimulant─â f─âr─â c├ómp rece.

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us