Jump to content

Dej.Game-CS.Ro

Counter Strike 1.6 Classic Mode Game-CS Official Server
Open the Server Forum

RPG.Game-CS.Ro

GTA San Andreas Multiplayer Game-CS Official Server
Open the Server Forum

MIX.Game-CS.Ro

Counter Strike 1.6 Mix Game-CS Official Server
Open the Server Forum
Community
 • Game-CS.Ro
 • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Asen//su1c1de

  Prison Architect

  În timp ce soarele trimite razele sale de dimineață peste un petic frumos de natură, ceasul începe să ticăie. Trebuie să îi dai bice și să contruiești o celulă de detenție care să îi țină sub control pe prizonierii de Maximă Securitate care sunt în autobuzul lor galben, în drum spre viitoarea ta închisoare. Muncitorii tăi nu au timp de odihnă, nici măcar după ce au așezat ultima cărămidă, deoarece trebuie să înceapă construcția primului bloc de celule, ca să ai loc pentru următorul transport de prizonieri. Odată ce toți au un loc unde să își pună capul, începe adevărata distracție. O să ai nevoie de o cantină, infirmerie și o cameră pentru pază, ah, și să nu uiți să instalezi toalete, altfel o să se-mpută situația, și ce zici de o sală de forță? Sau câteva carcere? Sau o sală de execuție? Inspirat de Dungeon Keeper, Dwarf Fortress și Theme Hospital și cu peste 1 milion de jucători care au băgat deja timp în el, Prison Architect este cel mai bun lock-em-up din lume.
 3. Asen//su1c1de

  Railroad Corporation

  Reluează spiritul de pionierat al Epoca de Aur a Steamului prin stabilirea propriului imperiu feroviar în America de Nord a secolului al XIX-lea. Contrageți timpul pentru a reuni așezările, a produce și a comercializa bunuri și a dezvolta noi tehnologii. Imbarcați-vă în cariera de vis și câștigați averea în Lumea Nouă. Lucrează pentru îndeplinirea contractelor și finalizarea misiunilor bazate pe rețelele feroviare istorice din Statele Unite. Stabiliți șenile, săpați tunelurile și ridicați poduri pentru a conecta așezările mari și mici, vechi și noi. Strategia și planificarea anticipată sunt esențiale pentru a face cele mai bune oferte - așa că va trebui să fiți pe toate aspectele organizației. Controlează și combină resursele, creează noi industrii și chiar face lobby pe politicieni pentru a schimba legea pământului.
 4. Asen//su1c1de

  Railway Empire

  Nume: Railway Empire Data lansarii:26 ianuarie 20118 Dezvoltator: Gaming Mind Studios Editor:Kalypso Medial Digital Platforme: Steam Gen:Simulator,Strategie Download:https://store.steampowered.com/app/503940/Railway_Empire/ Descriere: n Empire Empire, veți crea o rețea feroviară elaborată și largă, veți cumpăra peste 40 de trenuri diferite modelate în detaliu extraordinar și veți cumpăra sau construi gări, clădiri de întreținere, fabrici și atracții turistice pentru a vă menține rețeaua de călătorie înaintea concurenței. De asemenea, va trebui să vă angajați și să gestionați forța de muncă dacă doriți să vă asigurați un serviciu de tren eficient, în același timp să dezvoltați peste 300 de tehnologii, de la îmbunătățiri mecanice la trenurile în sine până la infrastructurile locului de muncă și facilități avansate, pe măsură ce progresați prin cinci erori de inovații tehnologice. Cu toate acestea, nu poți doar să îți construiești și să îți cercetezi drumul până în vârf - competiția nu doarme niciodată, iar pentru a-ți desfășura activitatea pe drum, va trebui să supraviețuiești până la trei magnate rivale. Pentru a ajunge în vârf, poate trebuie să recurgi la mai multe tactici de decupaj în timp ce îți ataci și sabotezi adversarii prin raiduri și spionaj industrial. CERINȚE DE SISTEM
 5. Asen//su1c1de

  Transport Fever

  Nume: Transport Fever Data lansarii:8 nov 2016 Dezvoltator: Foarte pozitive Editor:Foarte pozitive Platforme: Steam Gen:Simulator Download: https://store.steampowered.com/app/446800/Transport_Fever/ Descriere: Transport Fever este un joc tycoon axat pe căile ferate. Jucătorii încep în 1850 și construiesc o companie de transport înfloritoare. Ca un magnat de transport emergent, jucătorul construiește stații, aeroporturi, porturi și câștigă bani prin conectarea zonelor care necesită servicii de transport. Construiți rețele complexe rutier-feroviar-apă-aer într-un joc nesfârșit și experimentați peste 150 de ani de istorie a transportului. Îndepliniți nevoile oamenilor și urmăriți că orașele evoluează dinamic. Industriile de aprovizionare cu marfă, dezvoltă lanțuri complete de marfă și permit creșterea economică. Construiți un imperiu de transport! Maestru provoacă și distrați-vă în modul joc de campanie. Pot fi abordate două campanii constând dintr-o multitudine de misiuni cu dificultăți crescânde. Misiunile campaniei americane și europene spun contextul istoric al secolelor XIX și XX și oferă o gamă largă de provocări în transportul real-world.
 6. Asen//su1c1de

  Transport Fever 2

  Genul clasic de simulare a transportului are un nou standard de aur cu Transport Fever 2. Descoperiți o lume cu totul nouă, navigând rutele de transport prin terestre, apă și aer. Fie ca progresul și prosperitatea să își găsească drumul! Oferiți lumii infrastructura de transport de care are nevoie și faceți avere cu servicii de transport la comandă . Urmăriți ca trenurile voastre să meargă pe șine, autobuzele și camioanele să se tunse de-a lungul drumurilor, navele voastre să treacă prin apă și avioanele voastre să zboare pe cer Transportați oamenii în drum spre muncă sau joacă și fiți motivul pentru care orașele cresc și prospera. Livrați materii prime și bunuri pentru a conduce economia. Experimentează cele mai mari provocări logistice din 1850 și până în zilele noastre și construiește un imperiu de transport inegalabil oriunde altundeva pe glob! Jocul gratuit oferă o gamă uriașă de posibilități creative, în timp ce modul de campanie rescrie istoria transporturilor pe trei continente. Transport Fever 2 oferă o selecție de peste 200 de vehicule din Europa, America și Asia, modelate în detalii extreme; și cu editorul de hărți în joc, puteți re-crea peisaje din trei zone climatice diferite. În cele din urmă, simulatorul realist de transport și economie, împreună cu suportul complet de modding, încheie experiența de joc.
 7. Last week
 8. Asen//su1c1de

  Kritika:REBOOT

  Kritika: REBOOT este un joc de brawler cu acțiune hiper-stilizat, cu ritm rapid. Lucrezi împreună ca o echipă pentru a curăța agresiv temnițele instantanee compacte rapid și eficient. Cu cât vă curățați mai rapid de temniță, cu atât vă va fi mai bine prada. Acesta este un joc uimitor pentru cei care se mândresc cu capacitatea lor de luptă. Nu oferă doar acțiune rapidă, dar oferă și toată profunzimea unui joc MMO.
 9. Asen//su1c1de

  Digimon Masters Online

  Digimon Masters Online este cel mai recent MMO care este cunoscut în toată franciza Digimon. Acest joc mult așteptat va avea o experiență RPG mai profundă, o grafică îmbunătățită și o luptă în timp real de pompare a adrenalinei. Atât fanii Digimon noi, cât și de multă vreme, se pot cufunda acum în această nouă aventură epică cu propriile lor Digimons Ce este Digimon? Digimon, scurt pentru Digital Monsters, este o franciză populară japoneză populară la nivel mondial, prezentată în nenumărate seriale TV / animări, mangas, jocuri video, filme, jucării, jocuri de cărți colectabile etc. Digimonii sunt creaturi care locuiesc în Lumea Digitală, un spațiu virtual creat de diferitele rețele de comunicare ale umanității și dezvoltatorii lor. Digimonii sunt crescuți de oameni, numiți „Tamers” și merg în aventuri palpitante pentru a învinge Digimoni și răufăcători umani care se străduiesc să distrugă pacea Lumii Digitale și a lumii reale. Această lume este situată în computerul principal gazdă, Yggdrasil, și este controlată / gestionată de inteligență artificială . Toți Digimonii au fiecare inteligență artificială unică care le permite să gândească, să judece și să comunice. Pe măsură ce Digimons crește fiecare de la tinerețe la forme de adulți, ei parcurg mai multe etape ale Digivolution (Digi-Egg - Rookie - Campion - Ultimate - Mega), pentru a deveni mai puternici și pentru a supraviețui. https://www.youtube.com/watch?v=HtCF1xnjx3k
 10. Asen//su1c1de

  NosTale

  Legendara ta poveste începe azi! Participă la o călătorie incitantă și schimbă soarta lumii Explorează peisaje care îți taie răsuflarea pe durata aventurilor tale, luptând împotriva monștrilor și a altor jucători, sau aliază-te cu prieteni pentru a învinge inamici mult mai puternici. Alege-ți calea! Spadasini, Arcași și Magi - fiecare clasă oferă o experiență unică și oportunitatea de a crea propriul tău caracter personalizat. Îmblânzește animale sălbatice, dresează-le și folosește-le în tacticile tale de luptă. Alți jucători și parteneri pot să se alăture aventurilor tale. Ia-ți timp liber și aventurează-te în propriul tău Miniland, un loc unde poți construi o casă, poți să ai grijă de grădină și poți petrece împreună cu prietenii tăi. Alătură-te unei comunități active și joacă NosTale - un joc gratuit și distractiv pentru PC și notebook!
 11. Asen//su1c1de

  Neverwinter

  „Cu lupta sa rapidă și designul omniprezent rafinat, Neverwinter înclină conceptul a ceea ce ar trebui să fie un MMO de acțiune.” Poligon „Neverwinter ia cele mai satisfăcătoare aspecte ale celei de-a 4-a ediții a D&D în ceea ce privește lupta și dezvoltarea și o transformă într-o aventură în domeniul D&D, care m-a lăsat scârțâit de bucuria de a vedea monștrii și mecanicii mei preferați.” Escapistul „Cryptic a creat un joc fin, ajustat, neted, care amintește de lecțiile pe care le-au învățat predecesorii săi, iar în cadrul procesului prevede o lungă descendență a dezvoltării MMORPG.”
 12. Asen//su1c1de

  Ope

  Ôpe este un joc de platformă 3D în care joci ca un mic erou pe nume Bô. Căutarea lui îl va conduce prin păduri fermecate și temple unde va trebui să elibereze șamanii de corupție înainte ca soarele să apară pentru totdeauna. medii Acest joc are 10 niveluri de joacă în care vei descoperi mediile pădurilor și templelor. Foret-urile sunt mult mai orientate spre platforming 3D, iar templele sunt orientate spre puzzle. Aptitudini De-a lungul aventurii, veți învăța multe abilități care să vă ajute în timpul căutării dvs., cum ar fi să vă plasați prin ziduri, să împingeți stânci, săriți dublu și chiar să vă transformați personajul într-o mică sferă pentru a accesa noi oportunități. producere Titlul original a fost dezvoltat în 15 săptămâni de studenții Campus ADN din 2018-2019 din Montreal, Canada. Această școală de jocuri video a făcut posibile producțiile Blank și Ôpe. Fiecare joc a fost creat de aproximativ 30 de studenți în total din programe de animație, proiectare de nivel și modelare în al treilea semestru, sub supravegherea profesioniștilor din industrie.
 13. Earlier
 14. Asen//su1c1de

  NARUTO TO BORUTO:SHINOBI STRIKER

  Franciza Naruto a revenit cu o experiență nouă în NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER! Acest nou joc permite jucătorilor să lupte ca o echipă de 4 pentru a concura împotriva altor echipe online! Grafic, SHINOBI STRIKER este, de asemenea, construit de la început într-un stil grafic complet nou. Conduce-ți echipa și luptă-te online pentru a vedea cine sunt cei mai buni ninja
 15. Asen//su1c1de

  KurtzPel

  KurtzPel la a treia persoană, Anime Inspired, Action Battle Game creat de KOG, dezvoltatorii Grand Chase și Elsword Online. Vă puteți bucura de diferite moduri PvP 2vs2, puse la coadă de un sistem inteligent, automatizat de confecționare a potrivirii. Sau poți să te îmbarci într-un stil de luptă mai mare decât viața, raid, căutarea împotriva monștrilor mari șefi răi. În KurtzPel, dinamica jocului de acțiune clasică este activată atunci când jucătorii își împuternicesc personajele cu 2 locuri de muncă separate (Karma) care pot fi utilizate în mod interschimbabil.
 16. Asen//su1c1de

  Overstep

  A future sport of two 3-robot teams, entertaining the crowd on super-funded arenas. Combine acrobatic tricks with weapon mastery. If you want high octane gameplay, look no further, tear through your enemies and earn the acclaim of the mega-corporations and fans around the world as you enter the arena. With highly mobile characters and weapons to suit all tastes, race through stunts earning Heat and kills to make your mark on the leaderboards.
 17. Asen//su1c1de

  Lords Mobile

  Nume: Lords Mobile Data lansarii: Dezvoltator: IGG SINGAPORE PTE.LTD Editor:IGG SINGAPORE PITE.LTD Platforme:Steam Gen:Rpg,strategie Download: https://store.steampowered.com/app/1041320/Lords_Mobile/ Descriere: Înfruntați-vă cu 290 de milioane de jucători mondiali atât pe mobil cât și pe Steam! Scufundați-vă într-o lume de strategie și haos în YahS MOBILE, jocul MMO de strategie în timp real! Explorați terenuri magice exotice aruncate în haos de monștri înfricoșători și dușmani puternici. Alege-ți eroii preferați, fă-ți prieteni noi și încarcă-ți fără teamă în război! Strigă-ți dușmanii și construiește-ți un imperiu!
 18. Asen//su1c1de

  Arcadia

  Nume: Arcadia Data lansarii:1 aprilie 2018 Dezvoltator: Somnova Studios Editor:Watercress Platforme: Steam Gen:Indie Download:https://store.steampowered.com/app/987240/Arcadia/ Descriere: Arcadia este un roman vizual contemporan despre avansarea tehnologiei, izolarea pe care o simți atunci când nu îmbrățișează acele schimbări și amprentele dorinței de a se bucura de trecut. Povestea se află în jurul lui Roman, o închiriere recentă la Arcady Jazz Club, un loc de lux în care se poate uita captivitățile viitorului și se poate bucura de muzica trecutului. Adică, până când un fost coleg de muncă, Eris, începe să lucreze și acolo, ceea ce îi provoacă niciun capăt de probleme, în timp ce cele două funduri se îndreaptă asupra modului în care vor să îmbunătățească Arcady. Managerul lor, Parker, face tot posibilul să-i țină pe cei doi în linie, dar numai timpul va spune dacă aceștia doi vor învăța să coopereze pentru un obiectiv comun sau să rămână ca rivali caustici.
 19. Asen//su1c1de

  Russian Fishing 4

  Nume: Russian Fishing 4 Data lansarii:15 iunie 2018 Dezvoltator: Russian Fishing Editor:Russian Fishing Platforme: Steam Gen:Actiune,multyplayer,RPG,simulator Download: https://store.steampowered.com/app/766570/Russian_Fishing_4/ Descriere: Odată cu dezvoltarea Russian Fishing 4, scopul echipei noastre este de a crea o lume capabilă să ne transmită pasiunea pentru pescuit și dragostea noastră pentru natură. Fie că așteaptă cu nerăbdare mușcarea în zori, când stelele din cer se estompează lent și păsările încep să cânte, ținându-ți respirația în timp ce toiagul se apleacă periculos sub mușcarea unui pește mare prădător sau pur și simplu gătind peștele pe care tocmai l-ai prins de focul de tabără - toate acestea sunt posibile în pescuitul rusesc 4. La urma urmei, acest joc este conceput de pescari, pentru pescari. Principalele caracteristici ale jocului: În acest moment, jocul are 11 rezervoare cu condiții meteorologice unice și un set divers de pești. Avem peste 80 de specii de pești, iar în timp numărul acestora va crește. Jocul permite mișcarea liberă pe corpurile de apă, cu posibilități de pescuit atât de pe țărm, cât și dintr-o barcă. Au fost implementate diverse tipuri de pescuit, cum ar fi plutirea, fundul și filarea. Fiecare dintre ele este conceput cu atenție, ținând cont de experiența reală de pescuit și include o varietate de echipamente și tehnici de pescuit . Ca și în viața reală, comportamentul peștilor poate varia în funcție de condițiile meteorologice, ora zilei și de alți factori. Vi se oferă o posibilitate vastă de a dezvolta abilități, atât relevante pentru specializarea aleasă, cât și în alte domenii conexe, inclusiv crearea de năluci, recoltarea momelilor și chiar gătitul. Evaluări și statistici ale jucătorilor și realizărilor. Participarea la o varietate de concursuri cu premii valoroase. Învățarea obiceiurilor de pește Obținerea de noi cunoștințe pentru a asambla abordarea perfectă pentru a prinde trofeul la care ai visat întotdeauna. Prinderea peștilor-monstru pentru a vă ocupa poziția în tabelul de evidență. Proiectul Russian Fishing 4 nu rămâne nemișcat. Evoluează constant, așa că va trebui să rescriem acest text de mai multe ori =). Pescuitul rusesc 4 - Vă prezentăm la marginea apei
 20. Asen//su1c1de

  Stay Out

  Nume: Stay Out Data Lansarii:27 nov 2019 Dezvoltator: Mobile Technologies LLC Editor:Mobile Technologies LLC Platforme: Steam Gen:Actiune,rpg,multyplayer,indie Download: https://store.steampowered.com/app/1180380/Stay_Out/ Descriere: Stay Out - este un MMORPG cu elemente trăgătoare, bazat pe spiritul de „stalking” - o explorare urbană, care caută și explorează piese misterioase, abandonate și uitate de omenirea de pe planeta noastră. Descoperiți o lume plină de pericole și evenimente incredibile, care are propriile legi și principii. Deveniți unul dintre „Stalkers” - oameni care trăiesc romantismul necunoscutului, capabili să depășească orice încercări în căutarea de artefacte pe teritoriul Zonei de Alienare. Aruncați o privire dincolo de marginea necunoscutului, unde secretele naturii și pericolele moarte așteaptă îndrăzneții la fiecare rând. Supraviețuiește în condiții dure, atunci când contezi fiecare înghițitură de apă și fiecare meci. Laboratoare secrete, forme de viață de origine necunoscută, anomalii misterioase și artefacte ciudate care ne provoacă cunoașterea legilor naturii - toate acestea sunt o lume uriașă de „rămâneți afară”.
 21. MoTaNeL

  model Promavarii | Degradarii

  Promovare @Asen din functia de Analizator in functia de Administrator Motiv : Suport comunitate + activitate .
 22. Asen//su1c1de

  Kenshi

  Un joc RPG bazat pe o echipă de roaming care se concentrează pe caracteristicile gameplay-ului cu nisip deschis, mai degrabă decât pe o poveste liniară. Fii un comerciant, un hoț, un rebel, un război, un aventurier, un fermier, un sclav sau doar mâncare pentru canibali. Cercetarea echipamentelor noi și crearea de unelte noi. Achiziționează-ți și îmbunătățește-ți propriile clădiri pentru a le folosi ca refugii fortificate sigure atunci când lucrurile merg prost, sau folosește-le pentru a începe o afacere. Ajutați sau opuneți-vă diferitelor facțiuni din lume, în timp ce faceți eforturi pentru puterea și bogăția necesare pentru a supraviețui pur și simplu în deșertul dur. Antrenează-ți bărbații de la victime pedepse la războinici stăpâni. Îmbrăcați-vă colegii răniți în siguranță și duceți-i pe toți acasă în viață. Caracteristici Joc de formă liberă într-o lume de joc fără probleme în cea mai mare lume RPG cu un singur jucător de la Daggerfall, care se întinde pe 870 de kilometri pătrați. Jocul nu va căuta niciodată să te limiteze sau să limiteze stilul tău personal de joc. Personalizați cât mai multe personaje doriți și construiți o echipă întreagă pentru a lupta pentru voi. Personajele vor crește și vor deveni mai puternice cu experiența, nu doar în statisticile lor, dar și aspectul lor. Asumarea originală a genului hibrid RTS-RPG. Niciun personaj „erou” cu statistici artificial mai puternice decât toți ceilalți - Fiecare personaj și NPC pe care îl întâlnești este potențial egal și are un nume, o viață. Nu ești alesul. Nu ești grozav și puternic. Nu aveți mai multe puncte de acces decât toți ceilalți. Nu ești centrul universului și nu ești special. Dacă nu lucrezi pentru asta. Construiți o bază în care să puteți cerceta noi tehnologii, să vă îmbunătățiți apărarea și să creați unelte noi. Achiziționează-ți și îmbunătățește-ți propriile clădiri pentru a le folosi ca refugii fortificate sigure atunci când lucrurile merg prost, sau folosește-le pentru a începe o afacere. Variația și posibilitățile jocului. Fii bun, fii rău, fii om de afaceri, fi hoț, trăiește într-un oraș, trăiește în deșert, călătorește singur, călătorește în hoarde, construiește o fortăreață, ridică un oraș. Dedicați-vă să eliberați sclavi sau poate să terminați singur un sclav. Lumea dinamică, în continuă schimbare. Sprijină sau împiedică pe oricine dorești sau păstrează-ți pe tine, lumea nu se va opri din mișcare. Acesta nu este doar un „joc”, trăiești și supraviețuiești într-o lume simulată. Fiți capturat de canibali și mâncat în viață, sau vândut de sclavi și forțat să lucreze în mine. Acestea nu sunt evenimente scrise, ci doar o parte obișnuită a acestei lumi haotice care îți strică viața din întâmplare. Se poate întâmpla orice, și totuși poate fi depășit dacă ai puterea. Absolut fără scalare la nivel. Lumea nu se nivelează alături de tine, iar magazinele nu își schimbă stocurile doar în articole care se potrivesc nivelului tău.La începutul jocului aproape toată lumea va fi mai puternică decât tine, iar supraviețuirea va fi întotdeauna o luptă. Jocul nu te va ține de mână și nu te va ajuta când ai coborât.
 23. Asen//su1c1de

  Surviving Mars

  Colonizează Marte și descoperă secretele ei, cu victime minime. Bine ai venit acasa! A sosit momentul să vă prezentați revendicarea pe Planeta Roșie și să construiți primele colonii umane funcționale pe Marte! Tot ce ai nevoie sunt provizii, oxigen, zeci de ani de pregătire, experiență cu furtunile de nisip și o atitudine de a face scop de a descoperi scopul acelor ciudate cuburi negre apărute de nicăieri. Cu un pic de sprucing, acest loc va fi minunat! Surviving Mars este un constructor de științe științifice despre tot ceea ce privește colonizarea planetei Marte și supraviețuirea procesului. Alegeți o agenție spațială pentru resurse și sprijin financiar înainte de a stabili o locație pentru colonia ta. Construiește cupole și infrastructură, cercetează noi posibilități și folosește drone pentru a debloca modalități mai elaborate de a modela și extinde așezarea ta. Cultivați-vă propriile mâncăruri, minerale mine sau pur și simplu relaxați-vă lângă bar după o zi grea de muncă. Totuși, cel mai important dintre toate este să vă mențineți coloniștii în viață. Nu este o sarcină ușoară pe o planetă nouă ciudată. Vor fi provocări de depășit. Executați-vă strategia și îmbunătățiți șansele coloniei de a supraviețui în timp ce deblocați misterele acestei lumi extraterestre. Sunteți gata? Marte te asteapta.
 24. Asen//su1c1de

  Rise to Ruins

  Rise to Ruins este în fond un simulator al satului dumnezeiesc, dar, de asemenea, aruncă o mulțime de mecanici de joc familiare din jocuri clasice de strategie în timp real și de gestionare a resurselor precum Black and White, Settlers, ActRaiser și multe altele. De asemenea, aruncă unele răsuciri prin topirea unor elemente de apărare și supraviețuire a turnului, în încercarea de a crea un nou tip de simulator de sat divin. Scopul este să încercați să eliminați decalajul dintre profunzimea și complexitatea simulatoarelor tradiționale ale satului, distracția evlaviilor și apărarea turnului, cu simplitatea jocurilor de strategie în timp real. Construiește-ți un sat și încearcă să moară! O parte majoră a jocului este gestionarea satului și încearcă să descoperi modalități noi și creative de a folosi instrumentele de care dispui pentru a te menține în viață cât mai mult timp în timp ce îți apere satul noaptea de tezaurul furibund al monștrilor și încearcă să extindeți-vă în timpul zilei. În acest joc, veți pierde frecvent, dar cu fiecare eșec, veți învăța un pic mai multe despre cum să supraviețuiți și să aplicați aceste cunoștințe la următoarea încercare. Patch-uri frecvente de conținut gratuit 100%! Îți place să obții conținut nou și să nu fii nevoit să plătești pentru el? Ei bine, acesta este jocul pentru tine. Ani de zile Rise to Ruins primise patch-uri de conținut frecvente și complet gratuite, extinzând regulat jocul de bază!
 25. Asen//su1c1de

  Anomaly 2

  Anomalia 2 este o continuare a apreciatului critic Anomaly Warzone Earth. Menținând elementele de bază ale originalului, Anomaly 2 adaugă noi caracteristici campaniei single-player și îți pune în sfârșit abilitățile la o probă într-o experiență complet unică: modul de multiplayer dinamic de apărare a turnului și de infracțiune de turn! În anii care au urmat invaziei Pământului în 2018, planeta este depășită de mașini extraterestre. Omenirea este pe cale de dispariție. Împreună cu convoaie uriașe, caută tundra înghețată pentru produse alimentare și consumabile. De la război, rolurile au fost inversate: acum specia noastră pare să fie Anomalia de pe o planetă controlată de mașini. Comboiul tău, comandant, se numește Yukon. Anomalie 2 duce conceptul RTS-off-tower de la Anomaly Warzone Earth la un nou nivel. Elementele de bază ale inițialului - planificarea tactică și Comandantul la fața locului pentru a sprijini trupele în luptă - sunt condimentate de o serie de funcții noi importante. Caracteristici cheie: Transformă-ți trupele în mech-uri de război pentru a descoperi noua față a strategiei: fiecare unitate are o formă de mech diferită, cu diverse abilități care să te ajute să depășești situații specifice de luptă. Implicați-vă într-o experiență multiplayer unică pentru Anomalia 2: apărarea turnului și jignirea turnului. Joacă ca turnurile și distruge oamenii sau conduce pe oameni să anihileze turnurile extraterestre. Luptă-te într-o lume post-apocaliptică într-o nouă campanie single-player, care oferă o experiență de strategie mai intensă decât originalul apreciat. Carvează-ți propria cale către victorie și creează-ți echipa finală de luptă. Cu peste un milion de combinații tactice pentru a-ți construi echipa, opțiunile tale în luptă sunt aproape interminabile. Scufundați-vă într-o lume frumos redată, datorită motorului vizual modernizat și îmbunătățit al echipei. Experimentează terminații alternative, în funcție de abordarea ta către mașinile inamice în campanie.
 26. Asen//su1c1de

  Children of Morta

  Children of Morta este un rol RPG de acțiune, cu o abordare necinstită a dezvoltării personajelor, unde nu joci un singur personaj - ci o întreagă, extraordinară familie de eroi. Ciocăniți-vă de lupte prin hoarde de dușmani în temnițe, peșteri și terenuri generate procedural și conduceți familia Bergsons, cu toate defectele și virtuțile lor, împotriva corupției viitoare. CARACTERISTICI: GAMEPLAY Gameplay-intelligent este un mix unic de acțiune-aventură RPG, rogue-lite și hack and slash game. Nivelând, dezvoltați nu numai personaje individuale, ci și întreaga familie. Nu există permis și puteți schimba membrii familiei între alergările din temniță. POVESTE Povestea are loc într-o țară îndepărtată, dar se confruntă cu teme și emoții comune tuturor: dragoste și speranță, dor și incertitudine, în final pierdere ... și sacrificiu pe care suntem dispuși să-l facem pentru a-i salva pe cei de care ne pasă cel mai mult. În cele din urmă, este vorba despre o familie de eroi care stăteau în întunericul înfiorător. CRAWLING DUNGEON Toate temnițele din joc sunt generate procedural, ceea ce înseamnă că dispunerea lor este diferită cu fiecare aventură. Pot fi de la două la patru niveluri ale fiecărei temnițe, cu o luptă unică de șef la sfârșit. Puteți întotdeauna să vă întoarceți la temnițele anterioare pentru a obține un XP suplimentar sau a termina toate căutările laterale. CARACTERE & DEPLETE Atacuri variate, vrăji magice, blocuri, bâlbâieli, evaziuni și abilități pasive - este tot acolo pentru a descoperi, debloca și actualiza. Puteți alege dintre șase membri ai familiei diferite, fiecare având seturi de abilități unice. Tatăl, Ioan - un războinic protector cu sabie și scut. Fiica mai mare Linda - un arcaș precis. Kevin, un luptător liniștit echipat cu pumnale mortale. Lucy - un vrăjitor plin de viață și îndrăzneț. Mark - un luptător atent la arte marțiale. Și Joey care își zdrobește dușmanii cu un sanie. STIL ARTISTIC O combinație de artă pixel pictată manual și animații cadru-cu-cadru, asociate tehnicilor moderne de iluminare prind viață pentru a crea lumea frumos periculoasă a Copiilor din Morta!
 27. Asen//su1c1de

  Wizard of Legend

  Wizard of Legend este un trunchi rapid de temniță cu elemente asemănătoare cu stângaci, care subliniază o luptă magică dinamică. Mișcarea rapidă și utilizarea chiar mai rapidă a vrăjilor vă vor permite să legați vrăjile împreună pentru a declanșa combinații devastatoare împotriva inamicilor voștri! Modul de joc Luptă-ți drumul prin fiecare provocare înfrângând dușmani puternici conjurați! Adună vrăji valoroase și relicve și construiește-ți arsenalul magic pentru a se potrivi stilului tău de joacă! Obțineți măiestrie asupra magiei prin înlănțuirea vrăjilor împreună pentru a crea combinații devastatoare! Faceți față și învingeți membrii consiliului în lupta magică pentru a deveni un vrăjitor al legendei!
 28. Asen//su1c1de

  Black Future 88

  Black Future ”88 este un Shooter de acțiune 2D roguelike Synth-Punk roguelike. Urcați vertical pe un turn procedural în continuă evoluție pentru a ajunge în vârf și a-și ucide proprietarul nebun ... înainte de a exploda inima ta. Filmați-vă, zdrobiți-vă și perfecționați-vă pentru a supraviețui valurilor nesfârșite de capcane mortale, AI omicid, junkies nebunești și gospodari colosali care vă stau în cale într-o versiune alternativă elegantă din 1988.
 1. Load more activity

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us