Jump to content

Dej.Game-CS.Ro

Counter Strike 1.6 Classic Mode Game-CS Official Server
Open the Server Forum

MIX.Game-CS.Ro

Counter Strike 1.6 Mix Game-CS Official Server
Open the Server Forum
Community
 • Game-CS.Ro
 • Game Controls Servers Romania board start date: 15.05.2018

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Asen//su1c1de

  Deep Rock Galatic

  Deep Rock Galactic este un FPS coop de 1-4 jucători, care oferă pitici în spațiu badass, medii distructibile 100%, peșteri generate procedural și hoarde interminabile de monștri extratereștri. 1-4 CO-OP PLAYER Lucrează împreună ca o echipă pentru săpături, explorare și luptă-ți drumul printr-un sistem masiv de peșteri plin cu hoarde de inamici mortali și resurse valoroase. Va trebui să vă bazați pe coechipierii dvs. dacă doriți să supraviețuiți celor mai ostile sisteme rupestre din galaxie! 4 CLASE UNICE Alegeți clasa potrivită pentru job. Treceți prin dușmani ca Gunner, cercetați în față și luminați peșterile ca Scout, mestecați prin stâncă solidă ca Driller, sau susțineți echipa cu structuri defensive și turele în calitate de Inginer. MEDIUL DESTRUCTIBIL COMPLET Distruge totul în jurul tău pentru a-ți atinge scopul. Nu există o cale stabilită, astfel încât să vă puteți finaliza misiunea pe calea voastră. Permiteți direct la obiectivul dvs. sau construiți o rețea complexă de căi pentru a vă explora împrejurimile - alegerea este a voastră. Dar continuați cu precauție, nu doriți să vă potriviți într-un roi extraterestru nepregătit!
 3. Asen//su1c1de

  Barotrauma

  Barotrauma este un simulator de submarină horror de supraviețuire în co-op 2D, inspirat de jocuri precum FTL: Faster Than Light, Rimworld, Dwarf Fortress și Space Station 13. Este un joc Sci-Fi care combină fizica ragdoll și monștrii extratereștri cu munca în echipă și frica existențială. . EMBRACE ABYSS-urile În viitorul nu prea îndepărtat, umanitatea a fugit pe luna lui Jupiter. Cu suprafața glaciară iradiată, viața poate fi găsită doar în oceanul de dedesubt. Călătoriți printr-o lume subacvatică pedepsitoare și descoperiți ce se află în adâncul Europei. Fii atent: pericolul în Barotrauma nu se anunță de la sine. AJUTĂ-ȚI CREȘTEREA SUCCESATĂ, SAU ASIGURĂ-TE NICI UNUI NU Există tot atâtea moduri de a te bucura de Barotrauma, precum există modalități de a muri în ea. Lucrați împreună cu echipajul dvs. pentru a vă atinge obiectivele sau pregătiți-vă pentru trădare atunci când aveți un trădător la bord. Joacă-te cu prietenii, străinii sau cu cei mai răi dușmani ai tăi.
 4. Asen//su1c1de

  Unrailed!

  Unrailed! este un joc haotic de construire a căilor ferate multiplayer online și cu co-op, unde lucrezi împreună cu prietenii ca echipă pentru a construi o cale de tren în lumi interminabile generate procedural. Maestrul întâlnește cu locuitorii săi, îmbunătăți-ți trenul și împiedică-l să deraceze!
 5. Asen//su1c1de

  Zooma VR

  Un puzzle clasic Match-Three. Trebuie să eliminați toate bilele înainte ca acestea să ajungă la sfârșitul căii. Planifică-ți acțiunile, face combos și colectează bonusuri pentru a termina nivelurile la timp. [n-am gasit trailer]
 6. Asen//su1c1de

  Company of Heroes 2

  Alimentat de Essence Engine 3.0, seria Companiei Eroilor 2 oferă câteva mecanici unice care răsplătesc jucători cu atenție. Din sistemul TrueSight ™ care emulează linia de vedere a unităților până la sistemul de acoperire care încurajează amplasarea inteligentă a unităților - să nu mai vorbim de abordarea armelor combinate și jocul contoarelor dure și moi care te vor face să te gândești de două ori înainte de a încerca să distrugi un rezervor cu o echipă simplă de puști - fiecare joc prezintă jucătorilor un flux neîntrerupt de alegeri tactice semnificative care pot transforma valul războiului.
 7. Asen//su1c1de

  TOTAL WAR: WARHAMMER

  Lumea Veche răsună spre clamorul bătăliei fără încetare. Singura constantă este RĂZBOIUL! Un joc de strategie fantezistă de proporții legendare, Total War: WARHAMMER combină o campanie dependentă de turnuri, de construire a imperiului epic, cu lupte explozive, colosale, în timp real. Toate situate în lumea vie și incredibilă a Warhammer Fantasy Battles. Comandați cinci rase complet diferite: Bretania, Imperiul, piticii, contele Vampirilor și Greenskins, fiecare cu propriile personaje unice, unități de câmp de luptă și stil de joc. Condu-ți forțele la război cu puternici Lordi Legendari din lumea Warhammer Fantasy Battles World, înarmându-i cu arme fabuloase, armuri și magie de luptă mortală; câștigat cu greu în lanțurile individuale de căutare. Pentru prima dată într-un joc Total War, valorificați furtunile de putere magică pentru a vă ajuta în luptă și a vă duce la cer cu creaturi zburătoare, de la dragoni fericiți și wyvern la grifoane gigantice.
 8. Asen//su1c1de

  Warhammer:Vermintide 2

  Warhammer: Vermintide 2 este continuarea jocului Vermintide, care a fost foarte apreciat de critici. Acum a venit momentul să revedeți acest joc first-person co-op violent, plin de masacre pe bandă, cu lupte corp la corp viscerale și inovatoare care se desfășoară într-un scenariu apocaliptic de sfârșit de lume, în universul mistuit de războaie al bătăliilor fantastice Warhammer. Cei 5 eroi ai noștri au revenit pentru a se confrunta cu o amenințare și mai mare, forțele combinate ale unei malefice și distructive Armate a haosului, căreia i se alătură hoarda invadatoare de Skaveni. Pregătește-te să faci față unor provocări mai mari ca niciodată, în timp ce tu și echipa ta încercați cu disperare să supraviețuiți masacrelor fără sfârșit. Alege dintre 15 cariere diferite, înaintează în ierarhia talentelor, personalizează-ți arsenalul pentru a se potrivi cu stilul tău unic de joc, croiește-ți drum prin luptă prin nenumărate niveluri uimitoare și autodepășește-te în permanență în cadrul noului nostru Sistem de fapte eroice. De tine și de aliații tăi depinde înfrângerea sau victoria totală. Dacă ești învins, întregul Imperiu va cădea.
 9. Asen//su1c1de

  GTFO

  GTFO este un shooter în acțiune de 4 jucători / horror în prima persoană pentru jucătorii cu hardcore care caută o adevărată provocare. Jucătorii ajung să joace ca o echipă de prizonieri, obligați să exploreze și să extragă artefacte valoroase dintr-un vast complex subteran care a fost depășit de creaturi terifiante. Adună arme, instrumente și resurse pentru a te ajuta să supraviețuiești - și lucrează pentru a descoperi răspunsurile despre trecutul tău și despre cum poți scăpa.
 10. Asen//su1c1de

  Hunt:Showdown

  Jocul competitiv, bazat pe meciuri, al lui Hunt, combină elementele PvP și PvE pentru a crea o experiență unică tensionată în care viața, personajul tău și echipamentul tău sunt întotdeauna pe linie. La începutul fiecărui meci de Bounty Hunt, până la 12 jucători și-au propus să își urmărească țelurile monstruoase. În funcție de modul și opțiunile echipei pe care le-ați ales, cele 12 vor include o combinație de jucători solo și echipe de două sau trei. După ce au găsit și au învins unul dintre aceștia, vor primi o recompensă - și vor deveni instantaneu o țintă pentru toți ceilalți vânători rămași pe hartă. Dacă nu vă uitați cu spatele, veți găsi un cuțit în el, iar ultima voastră amintire va fi a altcuiva plecând cu premiul dvs. Cu cât este mai mare riscul, cu atât este mai mare recompensa - dar o singură greșeală te-ar putea costa totul. Modul de joc rapid al lui Hunt oferă o partidă mai scurtă, în timpul căreia până la zece jucători individuali se întrec în echipamentul de epurare și găsesc și închid patru rifturi în timp ce concurează pentru un grad de micșorare a recompensei. Primul vânător până la ruptul final își absoarbe energia, dar trebuie să supraviețuiască numărării finale în jos pentru a finaliza misiunea - în timp ce ceilalți vânători încearcă să le scoată și să ia premiul pentru ei înșiși. Când cronometrul se termină, câștigătorul își păstrează vânătorul, în timp ce restul piere.
 11. Asen//su1c1de

  Arizona Sunshine

  Realitatea virtuală întâlnește apocalipsa zombie! Arizona Sunshine este un shooter pentru prima persoană construit exclusiv pentru VR, care te cufundă într-un sud-vest al Americii post-apocaliptice, copleșit de zombi. Când auzi un flash de o voce umană la radio, speranțele tale se ridică - există supraviețuitori afară în căldura blazitoare a statului Grand Canyon post-apocaliptic! Înarmat cu mai mult decât armele controlate de mișcare și muniția și consumabilele rare pe care le găsești pe parcurs, trebuie să navighezi pe hoardele de zombi care vin în creierul tău în căutarea disperată a contactului uman. Dezvoltat de la sol pentru HTC Vive și Oculus, Arizona Sunshine vă pune în mijlocul unei apocalipse zombie. Manevrați armele cu mișcări din viața reală, explorați în mod liber o lume post-apocaliptică și puneți-vă la încercare abilitățile de supraviețuire în VR - punerea în repaus a strigoiilor este mai palpitantă ca niciodată.
 12. 1. Comenzile de ban : Aceste comenzi le putem grupa in doua categorii si anume: I. Comenzi pe care le aplicam atunci cand jucatorul E PE SERVER: 1.a - amx_ban "STEAM:ID" time "reason" 1.b - amx_banip nick time "reason" 1.c - amx_banip "nick din 2 cuvinte" time "reason" 1.d - amx_banip #nr.ID time "reason" II. Comenzi pe care le aplicam atunci cand jucatorul A IESIT DE PE SERVER: 1.e - amx_addban Nick "STEAM:ID" time "reason" 1.f - amx_addban nick IP time "reason" / amx_addban nick time "reason" 1.g - amx_addban "nick din 2 cuvinte" IP time "reason" La comenzile 1.a/c/e/g intotdeauna sa se foloseasca OBLIGATORIU [ "" ] ! In cazul playerilor cu numele gen : A , * , ç , § , sau atunci cand doi jucatori de pe server au nume asemenatoare (de ex. Player, respectiv (1)Player) - se folosesc comenzile vote / status se ia nr.ID si se aplica comanda 1.d . 2. Comenzi referitoare la vizualizarea / recupererarea IP-urilor ! 2.a - amx_showip / amx_ip nick - afiseaza IP-urile celor conectati pe server 2.b - amx_last - afiseaza IP-urile celor care au iesit de pe server 3. Folosirea ESP-ului la cote maxime [ Accesul in meniul ESP se face pe tasta R , numai cand esti dead ( mort ) ] : 3.a - Folosirea ESP-ului in cazul in care facem un demo unui suspect de Wall : - In acest caz avem nevoie decat de nr.2 - ON , restu OFF ! Practic ne intereseaza decat adversarii si nimic mai mult ! Cu nr 2 ON putem vedea casutele verzi de la adversari prin pereti , cutii etc . In acest fel obtinem un demo cat mai clar , cat mai concludent incat claritatea e maxima si ne folosim de ESP atat cat avem nevoie ! 3.b - Folosirea ESP-ului atunci cand facem un demo unui suspect de Aim : - In aceasta situatie practic nu avem nevoie de ESP , el trebuie trecut pe OFF ( din sagetile UP / DOWN ; ON / OFF ) deoarece tinta / reculul trebuie sa ramana cat mai clare pentru a judeca fazele cat mai corect ! 4. Cum se realizeaza ss-urile cat mai concludente ! 4.a - Intotdeauna SS-urile se realizeaza fiind spectator ! Inainte de a face SS recomand in a urmari 2...3 runde stilul de joc si de a judeca daca e vorba de skill sau cod . - Niciodata SS-urile nu se fac in timp ce jucati pentru ca nu stiti pozitia exacta a suspectului ! - Niciodata nu se fac SS-urile in baza ! Ele se fac numai atunci cand are in fata sa prin perete , cutie , poarta cel putin un adversar ! 5. Explicatii si indicii la recunoasterea celor care folosesc coduri ( Wall , Aim , Norecoil , Silent - Aim , Anti-ss) 5.a - Cand vorbim de Wall , intotdeauna ESP ON ( doar nr 2 : ON ) . Wall-ul nu se rezuma doar la urmarirea adversarilor prin perete , indiferent ca le face sau nu damage ... De exemplu la jucatorii mai experimentati gasim wall ON / OFF unde e mult mai greu sa realizezi un demo cu faze concludente ! Wall-ul se poate deduce si din fazele unde el se retrage ( se fereste de multime " adversari " ) , umbla cu he-ul in mana toata mapa pana prinde in raza un adversar , nu pierde niciodata adversarii de pe monitor si astfel situatiile pot fi mult mai multe ! 5.b - Cand vorbim de Aim , intotdeauna ESP OFF incat sa avem cat mai clara imaginea . Aim-ul intotdeauna e setat pe cap /piept se poate recunoaste foarte usor, deoarece miscarile tintei sunt bruste, sare de pe om pe om. 5.c - Norecoil - se poate observa la viteza normala sau in slowmotion ( viewdemo nick.dem ) atunci cand suspectul apasa ! Daca playerul suspect trage rafale de cate 3..4 gloante se vede foarte greu ! Gloantele se duc liniar iar fiecare glont urmareste tinta, recuul armei fiind absent . De asemenea experienta adminului isi spune cuvantul ! 5.d - Silent-Aim - cum ii spune si numele are caracteristicile unui aim numai ca e mult mai " silentios " . Nu mai apar acele miscari bruste de pe un adversar pe altu ! Totusi, se observa cum tinta este fortata pe adversar, iar atunci cand are in fata 2 adversari si ii apasa , tinta incepe sa devina haotica miscandu-se in zig zag. De asemenea in acest caz nu mai exista recul la arma ... si aici depinde de experienta adminului ! 5.e - Anti-ss - Aici este vorba despre un script care face in acelasi timp o copie a asa-ziselor SS-uri , insa fara cod ! Acest script se activeaza / dezactiveaza dupa fiecare ss in parte incat creeaza intre poze o mica eroare de timp ! 6. - Tehnici care ajuta la creearea unui demo perfect cu faze concludente ! 6.a - Aici ne punem in situatia cand nu putem sta spectator ( serverul nu o permite / adminii nu permit / admin suspect ) ! - De ex. vreau sa fac un demo unui alt admin si de frica sa nu treaca codurile pe OFF , fac un demo in timp ce ma joc ! Cand incepe runda , imi dau kill si cu demo on direct pe el ma pun sau faceti rush cu usp-ul / glock-ul incat sa mori primul dar sa ai timp sa prinzi si faze cat mai clare cu suspectul ! -Sau mai simplu setez menu de cumparare pe Old style menus | Options=Multiplayer=Advanced=Buy menu mod= selectam Old Style menus 6.b - Comenzile pentru a crea un demo : - record nume ( incepe inregistrarea demo-ului ) - stop ( opreste inregistrarea demo-ului ) Demo-ul se salveaza sub denumirea de nume.dem si il gasiti : - C - Program Files - CS 1.6 - strike [ VALVE ] - C - Program Files - Steam - steammaps - common - Half-Life - cstrike [ STEAM ] ** Depinde in ce partitie ati instalat jocul 7. - Cum facem sa vizualizam un demo in slow-motion ! 7.a - Deschiderea demo-ului se face prin comanda viewdemo nick.dem ! - Dupa ce aplicam aceasta comanda , incepe de ruleze demo-ul dar avem si o bara de optiuni din care dirijam demo-ul prin : * Pauza * Play * Viteza inainte : x2 ; x4 * Viteza inapoi : 1/2 ; 1/4 (slowmotion) Vizualizarea demo-urilor in slowmotion ajuta la prinderea celor cu No-recoil si nu numai ! 8. - Comenzile folosite pentru schimbarea hartii : Lucruri esentiale pe care orice admin trebuie sa le cunoasca inainte de a derula un vot : 8.a - Votul se da in ultimele 5 minute ale hartii . Pentru a afla timpul ramas folosim comanda timeleft . 8.b - Inainte de a se vota se consulta si se tine cont de opiniile celorlati admini , dar si de cele ale jucatorilor . 8.c - In mod obligatoriu inaintea de consultare se verifica ultimele harti jucate prin comanda /harti . 8.d - Comanda de vot: - amx_voteamp <harta1> <harta2> Ex: amx_voteamp de_dust2 de_inferno * Se pot vota pana la 5 harti , dar nu este indicat pentru ca exista mari sanse ca votul sa esueze din cauza lipsei votului majoritar asupra uneia . 8.e - Comanda de schimbare a hartii: - amx_map <harta> Ex: amx_map de_dust2 * In acest caz se pune harta care a fost aleasa in cadrul votului .
 13. Dr Snake

  anunt VOTEAZA SERVERUL

  VOTAT
 14. Earlier
 15. Bulldog2

  Cerere leader magicMihai.

  Daca esti admin nu ai voie sa fii si leader(maxim rank 6)
 16. Asen//su1c1de

  [Prezentare] Dr Snake

  bine ai venit
 17. magicMihai

  Cerere leader magicMihai.

  Informatie: Daca un membru vrea in factiune ii trebuie neaparat aplicatie + un test de minim 7 intrebari. [Model Leader] Nickname : magicMihai. Level-ul (minim 7) : 7 Varsta:16 La ce factiune vrei sa fii lider?Spune numele factiunii complet : Federal Bureau of Investigations Dece vrei sa fii lider ?(minim 15 cuvinte) : Vreau sa fiu lider deoarece vreau sa am grija de factiune pe server,de membrii. Te descurci cu forum-ul?: Da Descrierea ta in general: Sunt un baiat de 16 ani din Bucuresti,sunt in clasa a 10-a la liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu,sunt un baiat respectuos,decent.Imi place sa ma joc diferite jocuri si sa 'adminez' multe servere pe platforma respectiva,si sa ies in timpul meu liber cu prietenii si sa stau cu familia. Ce ii trebuie unui membru sa se alature in factiune? (Informatie) : o aplicatie decenta pe panel.
 18. Bulldog2

  Cerere admin magicMihai.

  :2O1tH6J:
 19. magicMihai

  Cerere admin magicMihai.

  Level : 7 Nume si prenume: Petru Mihai Nume in joc: magicMihai. Varsta: 16 Poza stats(www.imgur.com): https://imgur.com/l5mki93 De ce crezi ca meriti sa fi admin: Deoarece am multa experienta cu aceasta functie Ne poti aduce jucatori?Daca da cati ? : Nu pot sa zic o suma fixa,dar pot. Cat timp petreci pe samp: 3-4 ore pe zi Cateva atu-uri:Nu Alte precizari: CEA MAI FAINA COMUNITATE
 20. Model Sugestia: Locul(daca este nevoie): Cateva precizari: Cu ce ar ajuta server-ul ? :
 21. Bulldog2

  [MODEL]Cerere leader

  Informatie: Daca un membru vrea in factiune ii trebuie neaparat aplicatie + un test de minim 7 intrebari. [Model Leader] Nickname : Level-ul (minim 7) : Varsta: La ce factiune vrei sa fii lider?Spune numele factiunii complet : Dece vrei sa fii lider ?(minim 15 cuvinte) : Te descurci cu forum-ul?: Descrierea ta in general: Ce ii trebuie unui membru sa se alature in factiune? (Informatie) :
 22. Bulldog2

  model [MODEL]Cerere helper

  Cerinte helper Minim level 7 Minim 10 ore Gramatica perfecta Fara antecedente pe server-ul nostru Model : Nickname: Varsta : Ocupatia(viata de zi cu zi): Timpul alocat samp-ului zilnic: Credeti ca sunteti in stare sa aduceti noi jucatori? Daca da, cam cati : Experienta de helper: Cateva cuvinte despre dumneavoastra : Cum reactionati atunci cand sunteti suprasolicitat ? : Motivul pentru care doriti Helper ( Minim 25 de cuvinte )
 23. Bulldog2

  model [MODEL]Cerere admin

  Cerinte admin : - Minim level 10 -Seriozitate -Activitate -Punctual -Limbaj adecvat -Cunostinte minime in adminat -Activitate pe forum -Sa ajuti adminii, playerii -Sa asculti de adminii cu grad superior -Sa nu aveti in prezent antecedente cu vrunul din adminii serverului, in cazul in care aveti rezolvati-o si dupaia puneti cererea - Minim 15 ore pe server ! Model : Level : Nume si prenume: Nume in joc: Varsta: Poza stats(www.imgur.com): De ce crezi ca meriti sa fi admin: Ne poti aduce jucatori?Daca da cati ? : Cat timp petreci pe samp: Cateva atu-uri: Alte precizari:
 24. MoTaNeL

  Cerere Grad

  Dezvoltator in proba momentan !
 25. Dr Snake

  Cerere Grad

  Nickname:Dr Snake Prenume:Radu Vârsta Reală:23 Data Nasterii: 1996/3/11 Număr de Posturi: 5 Vechime în comunitatea Game-CS : câteva zile rămân m-ai departe să ajut Experienţă moderare: normal Cunoştinţe (Photoshop, HTML, PHP, Scripting):Photoshop O scurtă descriere despre dvs.: să ajut Motivul pentru care doriţi grad: A ajuta forumul Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoriile pe care urmează să le moderaţi: Resurse, etc.. Alte precizări (opţional): la alegerea ta MoTaNeL dacă vrei dacă no să-mi dă-i nu mă supăr
 26. Bulldog2

  Update 2.0

  - A fost adaugat sistem de rainbow la masini -A fost adaugat un sistem de telegondola care urca pe chiliad -A fost reparat bug-ul la trade -A fost reparat bug-ul la benzina -Am adaugat iconite la benzinarii -Adaugat la /agl - all
 27. MoTaNeL

  Cadou MoTaNeL

  Multumesc !
 1. Load more activity

About us

Game-CS , creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii , care s'a dus la impartirea fragmentata. Game-CS , taramul online de impuscat .
Adecvat spiritului de
gamer , in proportii scazute sau ridicate , depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza , prezent intr'un cadru si o forma , unica , neplagiata , originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH].
Luand aploare ca urmare
Game-CS .

Detalile de contact

SysOps.gifAdministrator.gifAnalizator.gifDezvoltator.giflEADER-gfx.gifDesigner.gif

Follow us